Design Summer 2018 Wedding 2018 Look Of The Week
Διακόσμηση Σπιτιού

Ζώδια! 7 έως 13 Αυγούστου

 

ΖώδιαΗ εβδομάδα μας κάνει πρεμιέρα με την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο και Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου που μας αναστατώνει ευχάριστα ή μας φέρνει προ των ευθυνών μας καθώς ο έρωτας ναι μεν είναι το κυρίαρχο ζητούμενο στη ζωή μας και η πρώτη μας προτεραιότητα είναι όμως και εποχή αποφάσεων και μάλιστα είναι τόσο συνοπτικές οι διαδικασίες όσο και να μας γεμίζουν με ανυπομονησία!

Αυτή η πολυτραγουδισμένη Πανσέληνος του Αυγούστου που... όλοι θέλουμε να απολαύσουμε σε μία ακρογιαλιά θα μας δείξει και την άλλη όψη του νομίσματος, αυτό που επιτάσσει η κάθε Πανσέληνος δηλαδή να ολοκληρώνει και να δείχνει ότι ένας κύκλος πραγμάτων έχει φτάσει στο τέλος του…

Τι φέρνει λοιπόν η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο;

 

Κριός
Ερωτικοί είστε αλλά και σκεπτικοί καθώς ο έρωτας εκτός από χαρά έχει και έννοιες αλλά και στεναχώριες… Έχει σκέψεις, και δείχνει ότι ένας πλατωνικός έρωτας που εμπεριέχει ρίσκο πρέπει να τελειώσει και να δείξουμε αφοσίωση εκεί που υπάρχει πραγματικά ουσία και ίσως και προοπτικές… Ερωτικά λοιπόν, οι αποφάσεις σας έχουν βαρύνουσα σημασία και να σκεφτείτε πιο σοβαρά και να δείτε πώς θα διασφαλίσετε τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας… Επαγγελματικά, είναι καλύτερα να κάνετε μικρότερα βήματα και να προσπαθείτε κάθε φορά να σταθεροποιείστε στη θέση σας και να προχωράτε, παρά να βιάζεστε και να ενθουσιάζεστε με κάτι που δεν είναι και τόσο συγκεκριμένο!

Ταύρος
Είστε από τους άμεσα επηρεαζόμενους αυτής της Πανσελήνου και Σεληνιακής Έκλειψης αλλά αυτό δεν πρέπει να σας πτοεί απεναντίας πρέπει να σας ενθαρρύνει να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά και να σας ωθήσει σε συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις αποφάσεις σας… Το σίγουρο είναι ένα, πρέπει να βρείτε νέες ισορροπίες για να μπορέσετε να προχωρήσετε… Σίγουρα βλέπετε ότι τα επαγγελματικά σας παίρνουν μία τροπή η οποία αν δε σας αρέσει δε θα αλλάξει χωρίς τη δυναμική σας παρέμβαση έστω και αν είναι με μορφή άρνησης… Βάλτε όρια και θέστε όρους και βέβαια να είστε έτοιμοι να αποκρούσετε αντιδράσεις… Ερωτικά, τα λόγια μπορούν να σας καθησυχάσουν έστω και μερικώς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι βλέπετε την αλήθεια κατάματα, ή ότι νιώθετε την ασφάλεια που θέλετε… Προσέξτε και τα οικογενειακά σας, γιατί και εκεί υπάρχει θέμα και αν δεν υπάρχει μπορεί να δημιουργηθεί από το πουθενά!

Δίδυμοι
Βοηθητική είναι αυτή η Πανσέληνος για εσάς καθώς δε σας προβληματίζει ιδιαίτερα αλλά σας βάζει σε διλήμματα με έναν τρόπο που ούτε καν τον καταλαβαίνετε. Ενώ έχετε την ανάγκη να εξωτερικευθείτε και να τα πείτε έξω από τα δόντια δεν καταλαβαίνετε τις προεκτάσεις που δημιουργείτε και βέβαια τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε… Ερωτικά, έχετε μία ευκολία στο να μην περνάτε απαρατήρητοι και μάλιστα σε αυτούς που σας αρέσουν κιόλας! Σημασία έχει ότι είστε μοναδικοί στο να δημιουργείτε εφήμερες χαρές σε αυτό τον τομέα και να μη σας νοιάζει καθόλου το αύριο… Κοινώς, οι καλοκαιρινοί έρωτες έχουν για εσάς την τιμητική τους! Επαγγελματικά, μη στηρίζεστε σε ανθρώπους που δεν ξέρετε ούτε πως δουλεύουν ούτε τις διασυνδέσεις που έχουν, γιατί μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι και μάλιστα χωρίς να το έχετε προκαλέσει!

Καρκίνος
Μία Πανσέληνος που έχει για εσάς οικονομικά ζητήματα που ανακύπτουν και σας αναστατώνουν γιατί δεν ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε και κυρίως πως θα το αντιμετωπίσετε για να το φέρετε στα μέτρα σας και να το αποκωδικοποιήσετε σωστά... Προσέξτε τα οικονομικά ρίσκα και βέβαια μη βαδίζετε με το πιο αισιόδοξο σενάριο χωρίς να έχετε διασφαλίσει ότι μπορεί να έρθουν εύκολα ή να αναπληρώσετε εύκολα αυτά που μπορεί να επενδύσετε. Ερωτικά, υπερέχετε αλλά δε θέλετε να συντηρήσετε μια κατάσταση χωρίς προοπτικές και τώρα νιώθετε ότι είστε δυνατοί ακόμα και να αντιπαρέλθετε τα ίδια τα συναισθήματά σας και να δείξετε αποφασισμένοι… Επαγγελματικά, είναι καλύτερα να βιαστείτε και να παραδώσετε κάτι νωρίτερα παρά να αγχωθείτε και να προκύψει κάτι στο τέλος και να βρεθείτε υπόλογοι ή και να χάσετε μία προθεσμία λόγω ασυνεννοησίας!

Λέων
Είναι αναμφίβολα η δική σας ώρα και όσο και να μη θέλετε να το καταλάβετε τουλάχιστον ξέρετε ότι δεν μπορείτε να το αποφύγετε. Έτσι λοιπόν προκαλείτε συζητήσεις που σχεδόν σας δίνουν εύκολες απαντήσεις και σας βοηθάνε να σταθεροποιήσετε στα επαγγελματικά σας μία συνεργασία ή να την εμπλουτίσετε και με άλλα στοιχεία αλλά πάντα με δικό σας όφελος… Ερωτικά, τώρα ενώ υπάρχουν δυσκολίες είναι όμως τόσο καθοριστικής σημασίας όσο και να καθοδηγήσουν σωστά. Υπάρχουν όρια τα οποία και μπορείτε να ξεπεράσετε και δεν μπορείτε να τα αγνοήσετε. Πάντως αυτή σας η στάση σας βοηθάει να είστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι και βέβαια να καταλάβετε ότι ο εγωισμός είναι κακός σας σύμβουλος... Προσέξτε μόνο μην υποτιμήσετε τα συναισθήματά σας, και τον τρόπο που τα εκφράζετε γιατί είναι πολύ εύκολο να σας παραπονεθούν και να έχουν και δίκιο. Αν επωφεληθείτε από τα γεγονότα και αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες θα βγείτε κερδισμένοι αρκεί να τολμήσετε, κυρίως στα επαγγελματικά σας!

Παρθένος
Πολλές οι σκέψεις και εύκολα προκαλούνται από άλλους και υπάρχει μία περίεργη αλληλουχία σκέψεων η οποία δεν έχει και τόσο συνειρμό… Είναι που γίνονται πολλά πίσω από την πλάτη σας και επηρεάζουν τις καταστάσεις. Ερωτικά, υπάρχει μία ηρεμία γιατί εσείς δεν ξέρετε τι θέλετε και κυρίως δεν ξέρετε τον τρόπο που μπορείτε να το μάθετε. Πάντως σας ταιριάζουν οι φιλικο-ερωτικές σχέσεις και εκεί μπορεί να υπάρξει και κάποια ουσία ή έστω να έχει αρκετό ενδιαφέρον για να σας τραβήξει κιόλας. Σημασία έχει να αλλάξετε διάθεση και να βρίσκετε ένα ενδιαφέρον έστω και προσωρινό ή έστω από αυτά που ανοίγουν την όρεξη… Επαγγελματικά, κάποιες συζητήσεις που τις προκαλείτε εσείς και δίνετε ενέργεια θα χρειαστεί να τις επαναλάβετε, αλλά μάλλον δεν μπορείτε να αποφύγετε κάτι και να το κάνετε μία και καλή!

Ζυγός
Πολλή δουλειά έχετε εσείς και πολλή όρεξη για έρωτα και όλα αυτά μαζί μπορείτε να τα βρείτε ή να τα συνδυάσετε… Ερωτικά, είτε υπάρχει αυξανόμενο ενδιαφέρον είτε κάποιο που υπάρχει θέλετε να το περιορίσετε εντελώς και να ψάξετε για κάτι που μοιάζει να έχει καλύτερες προοπτικές… Αυτό που δεν έχετε αυτή την εβδομάδα είναι δομημένη σκέψη και έτσι μπορεί να κάνετε κάτι περιττό ή να κάνετε κάτι που τελικά δεν μπορεί να εφαρμοστεί και να χάσετε πολύτιμο χρόνο ειδικά αν είστε σε διακοπές. Επαγγελματικά λοιπόν, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε εναλλακτικές ή να βρείτε τρόπο να αυξήσετε το ενδιαφέρον ειδικά αν δουλεύετε σε ομάδα. Για τα ερωτικά σας μάλλον εσείς θα πρέπει να επιλέξετε γιατί άλλοι θα κάνουν την προσπάθεια η οποία θα είναι και πολύ χαρακτηριστική και εσείς απλώς θα δώσετε τη συγκατάθεσή σας!

Σκορπιός
Μία εβδομάδα με την οικογένεια σε πρώτο πλάνο! Αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να μην κάνετε κάτι λάθος κυρίως αν έχετε την ευθύνη και πρέπει να λογοδοτήσετε για μία απόφαση που επηρεάζει και άλλα μέλη της οικογένειας και μάλιστα στον ίδιο βαθμό. Ερωτικά, αυτό που σήμερα σας αρέσει αύριο μπορεί να σας φανεί βαρετό και το αντίθετο… Αν το κάνετε συνειδητά όμως, τότε δε θα υπάρξει πρόβλημα. Αν θα δώσετε και υποσχέσεις είναι σχεδόν απίθανο να τις τηρήσετε οπότε κοιτάξτε να προφυλαχθείτε είτε να τις αποφύγετε αν μπορείτε φυσικά και δε σας στριμώξουν. Επαγγελματικά, είναι βέβαιο ότι προσπαθείτε να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για αλλαγές αλλά μη στηρίζεστε σε πληροφορίες αμφιβόλου ποιότητας!

Τοξότης
Μία εβδομάδα που κάτι έχετε να περιμένετε ως ανταπόδοση για την καλή σας συμπεριφορά! Μία ειλικρινής συζήτηση σας βοηθάει να εξάγετε σπουδαία συμπεράσματα και μάλιστα να καταλήξετε σε πολύ συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Ερωτικά, είστε πολύ γρήγοροι και γενικά τις επιθυμίες σας τις διεκδικείτε στο έπακρο κυρίως σε επίπεδο φιλοσοφίας αλλά και εκτέλεσης. Αυτό που κάνετε καλά είναι ο συντονισμός που έχετε και ότι αξιοποιείτε στο έπακρο τα μέσα που έχετε διαθέσιμα. Είτε αφορά τις επικοινωνιακές σας τακτικές είτε το να δείχνετε μεταμέλεια στα ερωτικά σας φτάνετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Χρειάζεται περαιτέρω προσπάθεια για να το διατηρήσετε... Επαγγελματικά, μη δίνετε σημασία σε κάτι που οργανώνεται πρόχειρα και σας έρχεται προς εκτέλεση γιατί έχετε τον τρόπο να το γυρίσετε πίσω και να ζητήσετε και τις ανάλογες επεξηγήσεις γιατί τότε θα τα καταφέρετε πολύ καλύτερα!

Αιγόκερως
Μία εβδομάδα που σας γεμίζει με ανασφάλειες. Και αν σας ακούγεται ανησυχητικό δεν αφορά κάτι που δε γνωρίζετε απλώς τώρα βλέπετε ότι ο κόμπος φτάνει στο χτένι και πρέπει να αναλάβετε τις δικές σας πρωτοβουλίες. Ερωτικά, αυτός ο τομέας είναι ίσως και ο  επικρατέστερος γιατί μία κατάσταση σοβαρεύει όπως ακριβώς τη θέλετε και εσείς και όπως την αντιμετωπίζετε. Υπάρχουν καλές προθέσεις και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε τουλάχιστον σημαντικοί. Αν θα σας πείσουν να νιώσετε και βαθύτερα τότε θα είναι το ιδανικό αν και εσείς φοβάστε να εκφράσετε κτητικότητα... Επαγγελματικά, είναι καλύτερα να είστε σε πλεονεκτική θέση αρκεί να μην το διατυμπανίζετε γιατί μερικά πράγματα χρειάζονται περισσότερη οργάνωση για να έχουν και το ανάλογο αποτέλεσμα. Γενικά μία αναθεώρηση είναι αναγκαία και αρχίζετε ήδη να το διαπιστώνετε!

Υδροχόος
Είστε στο στόχαστρο και δε σας πτοεί καθόλου αυτό ως ιδέα ίσα-ίσα που το απολαμβάνετε κιόλας! Ερωτικά, δε θέλετε τόσες δεσμεύσεις μάλλον θέλετε περισσότερη ανεξαρτησία αλλά δεν ξέρετε πώς να την εκφράσετε και κυρίως πώς να κάνετε τους άλλους να αποδεχτούν αυτή σας την επιθυμία. Πάντως δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας χωρίς να έχετε και εσείς κάποιες απώλειες που τις λένε υποχωρήσεις ή στέρηση ελευθεριών που για εσάς είναι απαραίτητο συστατικό σε αυτή τη φάση… Μία ρήξη αν υπάρξει θα είναι δύσκολο να επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση… Επαγγελματικά, έχετε καταλάβει ότι πριν ολοκληρώσετε κάτι δεν πρέπει να λέτε το παραμικρό και προσέξτε μην υπάρχουν διαρροές γιατί αυτή τη φορά θα έχουν και οικονομικό κόστος για εσάς!

Ιχθείς
Έχετε καταλάβει ότι παίζετε ένα ρόλο μπαλαντέρ στα γεγονότα που όμως είναι ένας ρόλος που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω αρκεί να σας αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο και τη σωστή χρονική στιγμή. Ερωτικά λοιπόν, είστε περίεργοι και μάλλον δε θέλετε να μπείτε σε τάξη ή θέλετε να κρατάτε πράγματα για τον εαυτό σας χωρίς όμως να μπορείτε να αποδείξετε αυτά που θέλετε. Το δύσκολο είναι να υπάρξει ταύτιση απόψεων και βέβαια να μπείτε σε διαπραγματεύσεις με ίσους όρους και ειλικρινείς και ξεκάθαρες προθέσεις. Νιώθετε αρεστοί πάντως και αυτό αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη! Επαγγελματικά, οι κινήσεις σας προς το παρόν παραμένουν μυστικές αλλά η πρόθεσή σας είναι να ανοίξετε τα φτερά σας και να μη μείνετε στα καθιερωμένα τα οποία δεν έχουν να σας προσθέσουν κάτι ούτε σε αξία ούτε σε χρήμα... Τα οικονομικά σας μπαίνουν σε ένα πρόγραμμα πράγμα που σας δίνει μία ελευθερία κινήσεων η οποία είναι πολύ ευχάριστη αλλά μάλλον παροδική!

Πηγή

 

 


Κάντε μας like στο Facebook και στο Instagram για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση