Design Summer 2018 Wedding 2018 Look Of The Week
Διακόσμηση Σπιτιού

Ζώδια. Οι προβλέψεις του Αυγούστου!

 

ΖώδιαO μήνας των διακοπών, ο Αύγουστος, μόλις ανατέλλει αλλά φέτος δε θέλει να μας αφήσει να τον απολαύσουμε μιας και φέρνει μπροστά μας όλα τα θέματα που έχουμε ανοιχτά και μας καλεί σε λύσεις αλλά πρωτίστως σε πράξεις… Δύο οι εκλείψεις, με μία Σεληνιακή στις 7 Αυγούστου και μία Ηλιακή στις 21 Αυγούστου έρχονται να ολοκληρώσουν το παζλ των εκλείψεων για το 2017 και βέβαια να μας θέσουν προ των ευθυνών μας...

Διάβασε το ζώδιό σου και μάθε με κάθε λεπτομέρεια τι θα συμβεί!

Κριός
Είστε και εσείς που με έναν τρόπο δεν μπορείτε να αφήσετε τον έρωτα σε ησυχία αυτόν το μήνα γιατί και αυτός δε θέλει να σας αφήσει… Αν σας διεκδικούν λοιπόν θα το κάνουν με τόσο ωραίο τρόπο που και εσείς δε θα μπορέσετε να το αρνηθείτε, ειδικά αν έχουν όλο το πακέτο και ειδικότερα αν είχατε αφήσει κάτι μισοτελειωμένο στο παρελθόν που τώρα όμως πρέπει να το ζήσετε στον απόλυτο βαθμό! Ο έρωτας για εσάς έχει κεφαλαία γράμματα και φυσικά σας αρέσει να τον ζείτε και κυρίως να τον ζείτε με αυτόν που σας ταιριάζει γιατί αν δε σας ταιριάζει βρίσκετε πολύ εύκολα αντικαταστάτες… Επαγγελματικά, ξεμπλοκάρει ο δρόμος και ανοίγει διάπλατα και για νέες συνεργασίες οι οποίες είναι και άκρως ενδιαφέρουσες! Οπότε μην αργείτε και κυρίως μη φοβάστε ότι αυτός δεν είναι ο μήνας των αποφάσεων…

Ταύρος
Ευκαιρία για να ξαναδείτε τα θέματά σας στο ερωτικό κομμάτι και ευκαιρία να ακούσετε και κάτι που τώρα θα σας το πουν ολόκληρο ώστε να έχετε όλα τα στοιχεία για να το αξιολογήσετε. Ερωτικά λοιπόν μην αγχώνεστε γιατί μία κατάσταση δεν είχε την κατάληξη που θα θέλατε γιατί τώρα μπορείτε να την ανατρέψετε, με τις συνδέσεις με το παρελθόν να είναι έντονες και ουσιαστικές… Επαγγελματικά, αν σας είχαν υποσχεθεί κάτι που δεν το έκαναν τώρα ξέρετε ότι υπάρχει ο τρόπος και να τους πιέσετε και να διεκδικήσετε το δίκιο σας. Κυρίως έχετε στοιχεία αλλά και ανθρώπους να σας στηρίξουν. Αφήστε που κάνετε καλές επαφές και μάλιστα τη σωστή χρονική στιγμή. Το μόνο για εσάς που θέλει προσοχή είναι η προσαρμοστικότητα και βέβαια να συνειδητοποιήσετε τη νέα πραγματικότητα έτσι όπως διαμορφώνεται!

Δίδυμοι
Είναι μία ευκαιρία να ανοιχτείτε και να ξεκουραστείτε. Βέβαια επειδή η ξεκούραση για εσάς έχει διαφορετικές αποχρώσεις θα υπάρχει μία κούραση στις μετακινήσεις γιατί αλλάζετε απόψεις ξαφνικά με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να βρίσκεστε εκεί που θέλετε χωρίς ταλαιπωρία που όμως για εσάς θα είναι και ευχαρίστηση. Ερωτικά πάντως δείχνετε μία σταθερότητα που είναι πολύ δικαιολογημένη αρκεί να μην κάνετε υπερβολές και τελικά γίνετε εγωιστές. Επαγγελματικά, υπάρχουν εξελίξεις που όμως θα τις καταλάβετε από τα μέσα του μήνα και μετά και θα πρέπει να αναπροσαρμόσετε τις προτεραιότητές σας. Σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθείτε να κυνηγάτε κάτι άπιαστο ή που δεν έχει κανένα νόημα αυτούσιο χωρίς τις απαραίτητες παραλλαγές. Οικονομικά, κάνετε έξοδα που όμως τα αντέχετε και σχεδόν τα έχετε προϋπολογίσει!

Καρκίνος
Είστε και εσείς που πιστεύετε ότι το να επιμένετε θα σας φέρει πιο κοντά στις επιδιώξεις σας. Ερωτικά πάντως είστε αρκετά ομιλητικοί σε σημείο που δίνετε διευκρινίσεις και μάλιστα σε πολύ καίρια ερωτήματα. Αυτό που κάνετε καλά είναι να ξεκαθαρίζετε το τοπίο το οποίο θα είναι για εσάς τόσο καθαρό όσο και να ξέρετε το γιατί ακριβώς νιώθετε το καθετί σβήνοντας όλα τα στοιχεία που, τουλάχιστον εσείς, θεωρείτε περιττά και πιστεύετε ότι ακόμα και αν τα επαναφέρουν στο τραπέζι δεν έχετε να προσθέσετε κάτι… Αυτό που όμως μπορείτε να κάνετε με μεγάλη σιγουριά είναι να βρείτε νέες πηγές εσόδων και να μη φοβηθείτε να ανοιχτείτε και εκτός συνόρων, αλλά και να δεσμευθείτε αν χρειαστεί, παρόλο που σας αλλάζει όλη την κοσμοθεωρία σας και τον τρόπο ζωής σας... Ερωτικά, μετά την καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο αλλά μην κάνετε υπερβολές και η πυξίδα σας να είναι το συναίσθημά σας. Γιατί τότε μπορείτε να κατευθύνετε τον εαυτό σας σωστά, δρομολογώντας και τις αντίστοιχες εξελίξεις!

Λέων
Είναι σίγουρα ο μήνας σας αφού ήδη από τα τέλη του προηγούμενου φιλοξενείτε τον Ήλιο στο ζώδιό σας αλλά και τις εκλείψεις του καλοκαιριού που σας δίνουν επιπλέον ενέργεια μαζί με τον Άρη που και αυτός σας κάνει να πιστεύετε ότι είστε παντοδύναμοι! Η αλήθεια είναι ότι είστε πραγματικά σε μία φάση έντονων αλλαγών που αν δεν τις δείτε τώρα δε θα μπορέσετε να τις δείτε ποτέ τόσο διάπλατα όσο ανοίγονται μπροστά σας. Ερωτικά, είναι από τις τελευταίες ευκαιρίες να αναρωτηθείτε αν κάτι σας ταιριάζει ή πρέπει να κλείσει τον κύκλο του αυτούσιο όπως το σκέφτεστε αυτή τη στιγμή. Το σίγουρο είναι ότι δε θέλετε να παραμείνετε αμέτοχοι σε αυτά που συμβαίνουν παρά μόνο να απομονώσετε τα θετικά και να τα ενισχύσετε. Επαγγελματικά, είναι μία ευκαιρία να αποδεχτείτε προτάσεις που εμπεριέχουν ρίσκο αλλά και έχετε μία εντελώς διαφορετική ματιά για τη στρατηγική αλλά και τις αποφάσεις σας!

Παρθένος
Ο Αύγουστος είναι για εσάς ένας μήνας με αναθεωρήσεις που δεν είναι μόνο προϊόν της δικής σας ιδιοσυγκρασίας αλλά είναι έτσι και τα γεγονότα που έρχονται να σας αποδείξουν ότι για να πάτε μπροστά πρέπει να κάνετε βήματα με την όπισθεν και κυρίως να το κάνετε συνειδητά, παρόλη τη σύγχυσή σας όταν πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες... Φροντίστε επίσης να λάβετε υπόψη σας και αυτά που μπορείτε πολύ εύκολα να ανακαλύψετε από ενημέρωση που θα σας έρθει περιφερειακά και που όντως θα βοηθήσει στις αποφάσεις σας. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 13 του μήνα στο ζώδιό σας έρχεται να σας δείξει ότι η σωστή διαχείριση μπορεί να γίνει και σε δεύτερη φάση και αυτή μπορεί να είναι από το Σεπτέμβριο και μετά, ειδικά στα επαγγελματικά σας. Ερωτικά, εύκολα ανάβετε φωτιές αλλά εξίσου εύκολα τις σβήνετε κιόλας και το καλό για εσάς είναι ότι μπορείτε να ελπίζετε σε μία λύση παρεξήγησης που το μόνο που κατάφερε είναι να σας κάνει να μην μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά γιατί αυτό που θέλατε ήταν λίγο ξωπίσω σας!

Ζυγός
Είναι ένας μήνας που θα σας δώσει τόσο ικανοποίηση όσο και οι κοινωνικές σας επαφές που αυξάνονται και πληθύνονται και είναι τόσο όμορφες οι στιγμές που περνάτε μαζί τους όσο και θέλετε να τις παρατείνετε έως και αν είναι εις βάρος του ύπνου σας και της ξεκούρασής σας της σωματικής γιατί την πνευματική μάλλον αυτό το μήνα θα είναι δύσκολο και να τη βρείτε αλλά και να τη διατηρήσετε... Βλέπετε πολλά και κυρίως σκέφτεστε πολλά τόσο που προχωράτε κάποιες καταστάσεις ορατές στο μυαλό σας αλλά καθόλου ρεαλιστικές στην εργασία σας… Κυρίως γιατί βιάζεστε χωρίς να υπάρχει η ανάλογη υποδομή. Ερωτικά, είστε πολύ εύκολοι στις φιλίες αλλά βάζετε και τόσα στοιχεία έρωτα ώστε είναι δύσκολο να διαχωρίσετε αν είστε φίλοι ή εραστές ή και τα δύο… Πάντως έχετε μία ανεξαρτησία τόσο εμφανή που είναι δύσκολο οι άλλοι να νιώσουν ασφάλεια μαζί σας και γι’ αυτό το λόγο σας διεκδικούν διαρκώς, με έκδηλη την ανασφάλειά τους!

Σκορπιός
Πρόκειται για ένα μήνα που θα σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά σας παρόλο που συνηθίζεται να είναι ο μήνας των διακοπών. Δεν έχει σημασία αν μπορείτε να λύσετε πρακτικά θέματα, πάντως μπορείτε να τα συντονίσετε… Ίσως και αυτό να είναι και το κλειδί για τα εργασιακά σας θέματα ή και κάποιες υπογραφές που πρέπει να μπουν στην ώρα τους για να μπορέσετε να διασφαλίσετε πόρους ώστε να πορευτείτε επαγγελματικά και κυρίως να βάζετε στόχους οι οποίοι πρέπει να είναι ρεαλιστικοί και κυρίως πολύ συγκεκριμένοι. Τα οικονομικά σας είναι ένας κλάδος που παρουσιάζει αρκετά σκαμπανεβάσματα… Και προσέξτε μήπως οι οφειλές σας είναι τόσες πολλές που δεν μπορείτε να υπολογίσετε τίποτα στο παρόν. Ερωτικά, υπάρχει μία ταύτιση απόψεων που σας φέρνει πιο κοντά αλλά κυρίως εξομαλύνει τις αποστάσεις. Επίσης, σας αρέσουν οι σχέσεις από απόσταση αν και στην πορεία θα αλλάξετε γνώμη, αλλά μάλλον θα είναι αργά!

Τοξότης
Το θετικό για εσάς είναι ότι μπορείτε να κοιτάτε μπροστά χωρίς να σκέφτεστε ότι το μπροστά δε θα σας φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα… Ερωτικά πάντως βγαίνετε από τη δύσκολη θέση και διεκδικείτε αυτά που σας αξίζουν και είναι κάτι που το κάνετε εύκολα γιατί ο προηγούμενος μήνας σας έχει αφήσει λίγο στην αδράνεια έως και να είστε άτολμοι… Αυτό το μήνα λοιπόν παίρνετε τη ρεβάνς και μάλιστα με πολύ γρήγορες κινήσεις αλλά και άκρως αποφασιστικές! Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε -εφόσον όμως το θέλετε- είναι να είστε κάθετοι σε περιπτώσεις που θέλουν από εσάς κάτι ερωτικό σε μία κλεισμένη ερωτική ιστορία... Εκεί πρέπει να είστε απρόσιτοι αν και πιστεύετε ότι με το να ανοίγετε συζητήσεις καλλιεργείτε ταυτόχρονα και ελπίδες κάτι που σας κάνει να νιώθετε μοναδικοί μεν, αλλά δεν είναι αυτό που τελικά θέλετε… Επαγγελματικά, πρέπει να επιδιώκετε τις γραπτές επισημάνσεις και να ανατρέχετε σε αυτές. Αν ήδη υπάρχουν τόσο το καλύτερο γιατί έχετε μπούσουλα!

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι ότι είστε ταλαιπωρημένοι και αυτό που επιδιώκετε είναι να ξεκουραστείτε ψυχολογικά και βέβαια ήδη το προσπαθείτε. Πάντως μία ανακούφιση σας προσφέρει και η συναισθηματική ασφάλεια η οποία αυτό το μήνα φτάνει στο αποκορύφωμα!  Γι’ αυτό και ζητάτε διασφαλίσεις και μάλιστα με έντονο τρόπο. Ερωτικά, είστε καλύτερα γιατί σας συμπεριφέρονται πιο υπεύθυνα δηλαδή σας δίνουν περισσότερη σημασία και σας βάζουν στην πρώτη σειρά κατάταξης των προτεραιοτήτων τους, οπότε και εσείς θέλετε να το ανταποδώσετε. Αν καταφέρουν και σκέφτονται και πιο γρήγορα από εσάς ή αν θυμούνται κάτι που θέλατε και τώρα μπορούν να σας το δώσουν, τότε μπορούν και να σας ενθουσιάσουν. Επαγγελματικά, όσο ξεκουράζεστε τόσο ανοίγετε και την οπτική σας γωνία αρκεί να ξέρετε ότι υπάρχουν όρια, και κυρίως οικονομικοί περιορισμοί που βέβαια μπορείτε να τους προσπεράσετε αλλά θέλει και τόλμη και ρίσκο!

Υδροχόος
Είστε ακριβώς στο στοιχείο σας και είναι ο μήνας που νιώθετε τόσο μοναδικοί όσο και να αναζητούν την παρέα σας αλλά και τη συντροφιά σας! Είναι η στιγμή που θα κάνετε ιεράρχηση των σχέσεων και των ανθρώπων που είναι στη ζωή σας σύμφωνα με αυτά που σας προσφέρουν αλλά και με πολύ συγκεκριμένα κριτήρια. Φυσικά και θα υπάρξουν ανατροπές, αλλά αυτό θέλετε ως και επιδιώκετε… Να αλλάξετε και να ανακατέψετε την τράπουλα επιδιώκοντας διαφορετικά πράγματα στη ζωή σας γιατί πιστεύετε ότι αυτό πρέπει να γίνει και να αλλάξετε και τους στόχους σας γιατί όταν βλέπετε ότι πάτε σε τοίχο, εσείς θέλετε να βλέπετε προοπτικές. Ερωτικά πάντως αλλάζετε τον τρόπο επικοινωνίας και ζητάτε πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Αλλά σας αρέσει και η δυναμική που σας αντιμετωπίζουν γιατί αυτή τη φορά τα θέλετε «όλα ή τίποτα» οπότε αν ταιριάζουν οι απόψεις σας θα έχετε και το απόλυτο. Επαγγελματικά, σας αρέσει η ησυχία γιατί σας προκαλεί δημιουργικές ανησυχίες!

Ιχθείς
Αυτός ο μήνας των διακοπών θα βάλει και εσάς σε εργασιακές σκέψεις πολύ έντονες αφού κάτι πρέπει να αφήσετε στην άκρη για να ασχοληθείτε με κάτι εντελώς καινούργιο. Αφού όμως έχετε δημιουργήσει χώρο και χρόνο στη ζωή σας αυτό θα γίνει πιο εύκολα γιατί ξέρετε τα σημεία που θα πιεστείτε και θα τα φέρετε σε πέρας. Πρέπει να είστε και πιο απαιτητικοί στα οικονομικά σας, γιατί έτσι θα είστε και ικανοποιημένοι αλλά και δημιουργικοί. Αν επανέρχονται με ένα θέμα εργασιακό είναι γιατί δεν είχε την τύχη που του έπρεπε και τώρα θα αντιμετωπιστεί με περισσότερη σοβαρότητα. Ερωτικά, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ερωτικά παιχνίδια αλλά αν σοβαρέψουν τα πράγματα θα πρέπει να σκεφθείτε όλες τις παραμέτρους προτού προχωρήσετε και δώσετε καταφατική απάντηση σε μία σχέση γεμάτη με δεσμεύσεις. Μάλλον σας ταιριάζει το πιο χαλαρό αυτό το μήνα και βέβαια το ρομαντικό, αυτό που θέλει να σας διεκδικούν διαρκώς χωρίς να δίνετε αλλά να δημιουργεί ανυπομονησία!

Πηγή

 

 

Κάντε μας like στο Facebook και στο Instagram για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση