Design Winter 2018 Wedding 2018 Look Of The Week
Διακόσμηση Σπιτιού

Ζώδια! 24 έως 30 Ιουλίου

 

ΖώδιαH εβδομάδα που ολοκληρώνει τον Ιούλιο έχει καλές διαθέσεις και φυσικά και εμείς θέλουμε να τις ανταποδώσουμε στα ίσια ή και πολλαπλά αφού έχουμε και τη δυνατότητα αλλά και την τάση να είμαστε αισιόδοξοι!

Ο Ήλιος λάμπει από το Λέοντα και από τη θέση που κυβερνάει προσφέροντάς μας μεγάλες και λαμπερές μέρες αλλά εξίσου συναρπαστικές νύχτες γεμάτες έρωτα!

Τι φέρνει λοιπόν η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο;

Κριός
Είστε τόσο ερωτεύσιμοι που το καταλαβαίνετε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας οπότε δεν έχετε και κανένα πρόβλημα να αντιληφθείτε έναν καινούργιο έρωτα και να τον ενσωματώσετε στη ζωή σας! Το μόνο σας πρόβλημα είναι η εξωτερική σας εμφάνιση που θέλετε να τη βελτιώσετε για να νιώθετε καλύτερα με τον εαυτό σας. Ερωτικά λοιπόν δεν είστε τόσο συντροφικοί με την έννοια ότι θέλετε να νιώθετε ανάλαφροι και κυρίως έχετε ένα δικό σας τρόπο να εκφράζεστε ο οποίος δεν είναι πάντα αυτός που αρέσει ή που είναι απόλυτα αποδεκτός από τους άλλους… Κάτι τους φοβίζει στην τόση ανεξαρτησία σας… Μία παρόμοια κατάσταση στα επαγγελματικά σας για τα οποία νιώθετε ότι τίποτα δεν μπορεί να περιμένει και να μην είναι αντάξιο των προσδοκιών σας που αυτή τη φορά είναι και μεγάλες!

Ταύρος
Οικογενειακά θέματα έρχονται για εσάς σε πρώτη ζήτηση και αυτά που ξέρετε και άλλα που σας μπαίνουν σφήνα που όμως είστε αρκετά διορατικοί και ανταποκρίνεστε άμεσα ίσως γιατί νιώθετε και την πίεση του χρόνου πολύ έντονα. Ερωτικά, από τα μέσα της εβδομάδας και μετά κάνετε ένα λεκτικό ξεκαθάρισμα που θεωρείτε ότι δε θα χρειαστεί να το επαναλάβετε γιατί είναι τόσο αναλυτικό όσο και να μην αφήνει καμία αμφιβολία. Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα... Γιατί όσο και εσείς να είστε ξεκάθαροι κάπου παραμένουν αμφιβολίες… Επαγγελματικά, αποτιμάτε σωστά τα γεγονότα και σίγουρα είστε σε φάση που μπορείτε να διακρίνετε πού είναι η ευκαιρία και πού πρέπει να εγκαταλείψετε μία προσπάθεια. Υπάρχουν και χρήσιμοι άνθρωποι στο πλευρό σας αρκεί να τους αναζητήσετε!

Δίδυμοι
Σίγουρα νιώθετε τις ευεργεσίες της Αφροδίτης και σίγουρα πιστεύετε ότι μπορείτε να είστε και πρωταγωνιστές στον έρωτα και κυρίως στον κεραυνοβόλο. Το θετικό σας σημείο είναι όπως πάντα η επικοινωνία και επειδή ξέρετε ότι δε θέλει κόπο αλλά τρόπο σίγουρα τον έχετε και βέβαια αυτή σας η άνεση δημιουργεί θαυμασμό! Ερωτικά, είστε σχεδόν ακαταμάχητοι αλλά μην παραμελείτε την οικογένειά σας γιατί ήδη σας έχει φτιάξει το κατηγορητήριο και θα σας τα πουν χωρίς περιστροφές… Επαγγελματικά, σας αρέσει η άνεση της επιλογής όμως ένας συμβιβασμός είναι σχεδόν αναγκαίος και όσο τον καθυστερείτε τόσο θα γίνεται πιο επώδυνος με τα δεδομένα που έχετε. Πάντως αν ψάχνετε για εναλλακτικές αυτές εμφανίζονται και δεν απαιτούν από εσάς τίποτα παρά μόνο την παρουσία σας και την καλή σας διάθεση!

Καρκίνος
Σας αρέσει να είστε κτητικοί και γίνεστε τόσο επίμονοι όταν δε σας δίνουν αυτό που θέλετε και με τον τρόπο που το θέλετε. Σε κάποια πράγματα έχετε δίκιο σε κάποια άλλα όμως έχετε ένα πείσμα που δεν είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Ερωτικά, προτιμάτε τους χαμηλούς τόνους γιατί σας ταιριάζουν και γιατί οι υψηλοί δε σας ευνόησαν τελικά… Απεναντίας σας δημιούργησαν εντάσεις και καυγάδες… Αυτή τη φορά θέλετε να νιώσετε πιο βαθιά και να το δείξετε οπότε θεωρείτε ότι θα εκτιμηθεί και δεόντως! Φτιάξτε και την ψυχολογία σας και μην παρασύρεστε από λόγια τρίτων. Επαγγελματικά, υπάρχουν δεδομένα που δε γνωρίζετε και σας επηρεάζουν και όχι τίποτα άλλο προσπαθούν να σας πουν τη μισή αλήθεια αυτή που είναι και πιο όμορφη, και εκεί είναι που πρέπει να διαγνώσετε και τις δυσκολίες για να μπορέσετε και να τις αντιμετωπίσετε κιόλας!

Λέων
Είναι η δική σας εποχή και σίγουρα μπορείτε να το νιώσετε αφενός γιατί είστε στο κέντρο των εξελίξεων και αφετέρου επειδή αυτά που έχετε στο μυαλό σας γίνονται πράξη άμεσα και άκρως αποδοτικά. Ερωτικά, οι παλιές αγάπες εκτιμώνται ειδικά αν είχαν στοιχεία και φιλίας και έρωτα ή νιώθατε τόσο άνετα όσο να μιλάτε και ως φίλοι... Κάτι όμως σας δυσκολεύει γιατί αν αποφασίσετε να επιστρέψετε αυτό θα έχει και μία παραπάνω δέσμευση που δεν ξέρετε τις προεκτάσεις αλλά και δε θέλετε να το μάθετε κιόλας… Επαγγελματικά, αφήστε τις ευκαιρίες και δείτε τις πιο σχολαστικά και κυρίως μη δεσμεύεστε μακροπρόθεσμα με κάτι που δε σας ικανοποιεί πλήρως γιατί δε θα μπορείτε να απεμπλακείτε εύκολα και αυτό είναι κάτι που δε θέλετε να το πάθετε σε καμία περίπτωση!

Παρθένος
Είστε αρκετά επιρρεπείς αυτή την εβδομάδα σε λόγια ή να δημιουργείτε ένα μυστήριο ή να θέλετε να κινηθείτε στην αφάνεια αφενός γιατί σας επιτρέπεται και αφετέρου γιατί δεν υπάρχει και λόγος να δείξετε κάτι που δε θέλετε να το δείξετε και προτιμάτε να το φέρετε στην επιφάνεια αργότερα όταν θα είστε και πιο κατασταλαγμένοι και θα έχετε ολοκληρώσει την έρευνά σας. Ερωτικά, είστε πολύ απόμακροι δείγμα ότι δεν είστε απαραίτητα ευχαριστημένοι αλλά δε θέλετε να το πείτε κιόλας γιατί δεν είναι στις προθέσεις σας να κλείσετε μία πόρτα οριστικά αλλά να την αφήσετε μισάνοιχτη… Δεν είναι πολύ τίμιο αυτό, και το ξέρετε… Επαγγελματικά, μιλάτε πολύ γιατί ξέρετε ότι περιμένουν από εσάς… Μην ανακατεύστε σε χωράφια τρίτων γιατί αυτό θα σας στοιχίσει και κυρίως θα χάσετε κάτι που το έχετε κερδίσει με κόπο!

Ζυγός
Όλο και περισσότερο ανοίγεστε εσείς και όλο και περισσότερη ανταπόκριση βρίσκετε για τα ερωτικά σας αφού η συζήτηση σας βοηθάει να παίρνετε τις απαντήσεις που θέλετε και να σας ικανοποιούν. Μένει να δείτε αν όλα όσα λέγονται μπορούν να ισχύουν κιόλας και έτσι να πάτε ένα βήμα μπροστά και να αφήσετε τον εαυτό σας περισσότερο ελεύθερο. Επαγγελματικά, μη φοβάστε να συνηγορήσετε σε μία οικονομική συμφωνία έστω και αν σας δημιουργεί ένα είδος ανασφάλειας επειδή δε σας διασφαλίζει απόλυτα. Εντούτοις πρέπει να κινηθείτε και μάλιστα με ταχύτατες διαδικασίες αφού η συμφωνία αυτή σας φέρνει πιο κοντά σ’ ένα στόχο σας και έτσι γίνεται η αρχή για να τον ολοκληρώσετε… Αρχικά, έχετε την αποδοχή των άλλων που δείχνουν να σας εμπιστεύονται και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε και φυσικά να μη δείξετε σε καμία περίπτωση ανασφάλεια, ώστε και αν μέσα σας έχετε τις αμφιβολίες σας!

Σκορπιός
Είναι ώρα για να δουλέψετε σκληρά και ιδιαίτερα μεθοδικά αυτή την εβδομάδα που σχεδόν προβλέπετε και αυτοπροστατεύεστε… Φυσικά και στηρίζεστε σε κάποιους συνεργάτες που αποδεικνύονται ιδιαίτερα σημαντικοί. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εσείς μπορείτε να επαναπαυθείτε. Αντίθετα πρέπει να βάλετε ακόμα περισσότερες παραμέτρους στο παιχνίδι και να κινητοποιηθείτε. Ερωτικά, κάντε την αυτοκριτική σας και αυτή τη φορά να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να παραδεχτείτε τα λάθη σας ή τα σημεία που δεν έχετε φερθεί όπως άρμοζε, όχι γιατί το κάνατε σκόπιμα, απλά γιατί σας διέφυγαν λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά… Επαγγελματικά, σας προσεγγίζουν αλλά να θυμάστε ότι πρέπει να διαχωρίσετε τη θέση σας από την ομάδα, αφού οι ρόλοι πρέπει να είναι ευκρινώς διακριτοί και ο καθένας να πάρει την ευθύνη στα χέρια του, κάτι που θα σας ωφελήσει αργότερα!

Τοξότης
Ώρα για δράση και μάλιστα στο έπακρο ερωτική αφού μοιράζετε χαμόγελα, υποσχέσεις, χαρά και λίγο από εμπιστοσύνη… Έτσι λοιπόν για τα ερωτικά σας τα πράγματα βαίνουν καλώς κυρίως από τη δική σας διάθεση να τα κάνετε όλα τόσο αποδοτικά όσο και ευφάνταστα. Στην πορεία αν διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα έχετε στο μυαλό σας θα αλλάξετε γνώμη, αφού και το πώς νιώθετε είναι δύσκολο να το περιγράψετε. Επαγγελματικά, από τη μία βιάζεστε και προκαλείτε την τύχη σας και από την άλλη πατάτε φρένο για να πάρετε το χρόνο σας. Βλέπετε ένα στόχο με μεγάλη ανυπομονησία και θέλετε να το φέρετε πολύ κοντά σας… Είναι μία τοποθέτηση που εσείς τη θεωρείτε ώριμη, αλλά δεν είναι στον απόλυτο βαθμό… Γιατί ενώ μέσα σας κάτι φοβάστε κυρίως για τα οικονομικά, στο έξω σας δε θέλετε να το καταλάβει κανείς… Αλλά αυτή είναι και η μισή αλήθεια!

Αιγόκερως
Μία εβδομάδα που είναι πιο ήρεμη για εσάς και ευκαιρία να την απολαύσετε! Μπορείτε να γίνετε και πιο εκδηλωτικοί ή να αποφασίσετε να μιλάτε πιο ανοιχτά ή ακόμα και να κάνετε αποκαλύψεις που θα σας βοηθήσουν… Πάντως αντιλαμβάνεστε την ανάγκη να μιλάτε αλλά και να ακούτε περισσότερο. Κυρίως δέχεστε ότι υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις και δε νιώθετε ότι πρέπει να είστε σε μία μόνιμη άμυνα για να αποκρούετε… Ερωτικά πάντως δεν είστε τόσο στιβαροί και αλλάζετε απόψεις όμως αυτό που σας συμφέρει να κάνετε είναι να κερδίσετε χρόνο γιατί αυτό που θα σας οδηγήσει σωστά είναι το ένστικτό σας αλλά και αν ξεκαθαρίσετε το τι σας δίνει ικανοποίηση και σας κάνει να νιώθετε πλήρεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα και όχι παροδικά. Επαγγελματικά, μην είστε τόσο καχύποπτοι γιατί αυτό σας κρατάει πίσω και χάνετε οικονομικές ευκαιρίες!

Υδροχόος
Το ξαφνικό σας ταιριάζει αυτή την εβδομάδα γιατί δε σας αιφνιδιάζει, αλλά αντίθετα σας κάνει να προσαρμόζεστε τάχιστα και μάλιστα να βγαίνετε κερδισμένοι από τις διαδικασίες αλλά και τα γεγονότα που είτε εσείς βάζετε το χέρι σας, είτε από μόνα τους έχετε πλεονεκτήματα και μάλιστα πρωτοτυπείτε κιόλας… Για τα επαγγελματικά σας λοιπόν, μη φοβάστε το καινούργιο και μην αγχώνεστε για οτιδήποτε σας βγάζει από τη ρέγουλά σας γιατί εκεί βρίσκονται οι ευκαιρίες και αυτές πρέπει να αναζητήσετε! Ερωτικά, σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και αυτές αυξάνονται και πληθαίνουν μαζί με τη δική σας διάθεση να θέλετε να νιώσετε στο έπακρο τον έρωτα και να αφήσετε πίσω, έστω και προσωρινά, όλη τη ρουτίνα που σας ταλαιπωρεί αφού αυτό έχετε ανάγκη και αυτό θα κάνετε!

Ιχθείς
Νιώθετε ότι μπορείτε να κινήσετε τα νήματα και ότι μπορείτε να φέρνετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας ακόμα και αν αυτό δεν είναι εύκολο να συμβεί, ή θα χρειαστεί να το προσπαθήσετε αρκετά ή θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη τη λογική σας και να την παρουσιάσετε… Ερωτικά πάντως η καρδιά σας φτερουγίζει μαζί με τα συναισθήματα που γεννώνται, μεγαλώνουν και φουντώνουν και εσείς τα δείχνετε πλέον, αφού δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύβεστε… Επαγγελματικά, μην πιστεύετε ότι το αυτονόητο είναι αυτό που θα σας έρθει, καθώς υπάρχουν ευκαιρίες που σωστά τις θεωρείτε μοναδικές όμως δεν μπορείτε να τις πάρετε στα χέρια σας μόνοι σας. Το θετικό είναι ότι το γνωρίζετε το αρνητικό είναι ότι δεν μπορεί να υπάρχει ο συγχρονισμός που θα θέλατε και η ανταπόκριση που επίσης θα θέλατε και μάλιστα σε περιορισμένους χρόνους!

Πηγή

 

 

 

Κάντε μας like στο Facebook και στο Instagram για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση