Design Winter 2018 Wedding 2018 Look Of The Week
Διακόσμηση Σπιτιού

Ζώδια! 10 έως 16 Ιουλίου

 

ΖώδιαΣτον απόηχο της Πανσελήνου της Κυριακής θα κινηθούν τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας δείχνοντάς μας ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς προσπάθεια και χωρίς να κάνουμε θυσίες αλλά και υποχωρήσεις, κυρίως στα επαγγελματικά μας…

Κατά τα άλλα, ο έρωτας έχει μία πιο ανάλαφρη μορφή και τουλάχιστον ξέρει να παίρνει τις διαπιστεύσεις που θέλει έστω και λεκτικά δημιουργώντας μία γλυκιά ανυπομονησία ή έστω μία γλυκιά προσμονή για το μέλλον…

Τι φέρνει λοιπόν η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο;

Κριός
Αν καταφέρετε και διαχωρίσετε καλύτερα το χρόνο σας ή βρείτε και χρόνο για τον έρωτα αυτή την εβδομάδα αλλά και την επόμενη αυτός θα σας το ανταποδώσει σε μεγάλες δόσεις αρκεί να είστε ειλικρινείς μαζί του και βέβαια να του δίνετε χρόνο για να αναπτύσσει όλες τις δραστηριότητες σε αυτό τον τομέα και κυρίως να είστε ο εαυτός σας κάτι που δυσκολεύεστε όχι γιατί θέλετε να δείξετε κάτι άλλο από αυτό που θέλετε, απλά έχετε μειωμένες αντιστάσεις και διεκδικήσεις. Επαγγελματικά, ξέρετε που να απευθυνθείτε και είναι πιο ξεκάθαρο το τοπίο και είναι σημαντικό ακόμα και να γνωρίζετε ποιες πόρτες είναι κλειστές γιατί σίγουρα υπάρχουν κάποιες που σας περιμένουν έστω και αν εσείς τις θεωρείτε κατώτερες αλλά δεν ξέρετε πως μπορούν να εξελιχθούν ή τι καινούργιο έχουν να σας προσφέρουν… Μία δοκιμή θα σας πείσει!

Ταύρος
Είστε σε μία φάση που δε θέλετε να δεσμεύεστε για τίποτα παρά μόνο να νιώθετε εσείς ασφαλείς και αυτό είναι κομμάτι αμφιλεγόμενο και για να το πετύχετε αλλά κυρίως να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις να το νιώσετε… Έτσι λοιπόν στα ερωτικά σας είστε λίγο άστατοι πράγμα που δεν μπορείτε να το αιτιολογήσετε σε κανέναν αλλά κυρίως στον εαυτό σας… Η ανάγκη σας να δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά θα ενταθεί και πιθανόν να σας βάλει σε διλήμματα ερωτικά που θα ενταθούν την ερχόμενη εβδομάδα… Προσοχή στις μετακινήσεις αυτή την εβδομάδα και να μην πηγαίνετε κάπου με το ζόρι γιατί σας φαίνεται και δε θα το ευχαριστηθείτε… Επαγγελματικά, προσέξτε τις γραπτές συμφωνίες και που έχετε κάνει και που πιθανόν θα κάνετε γιατί θα σας δυσκολέψουν ως προς την τήρηση στο ακέραιο!

Δίδυμοι
Είστε σε καλή διάθεση και σας βοηθάει και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας που σας δίνει τη θετική της ενέργεια και σας κάνει να ξεχωρίζετε! Ερωτικά πάντως αντιλαμβάνεστε ότι υπερέχετε είτε γιατί είστε πιο όμορφοι είτε γιατί τραβάτε την προσοχή των άλλων είτε γιατί σας έχουν αδυναμία την οποία την εκμεταλλεύεστε στο έπακρο. Είναι μία ερωτική εβδομάδα για εσάς αρκεί να μη θέλουν από εσάς πολλές δεσμεύσεις -τουλάχιστον συναισθηματικές- γιατί εκεί έχετε ισχυρές αντιστάσεις και βάζετε όρια τα οποία όμως θα τα κάμψετε στη συνέχεια αλλά προς το παρόν αντέχετε και σας αρέσει η στάση που κρατάτε αν και είστε απόλυτοι… Οικονομικά δεν μπορείτε να κάνετε τα έξοδα που θέλετε οπότε αναγκάζεστε σε περικοπές εξόδων. Επαγγελματικά, σας αρέσει να υπερέχετε αρκεί όμως να έχετε και κάτι έξυπνο να πείτε και κυρίως να το εφαρμόσετε τάχιστα!

Καρκίνος
Η φόρα της προηγούμενης εβδομάδας δεν έχει σταματήσει και αυτή τη φορά νιώθετε ότι είναι από τις τελευταίες ευκαιρίες που έχετε να περάσετε μπροστά ή να περάσετε στην αντεπίθεση σε όλα τα θέματα. Ερωτικά, δε σηκώνετε άλλες αναβολές και άλλες δικαιολογίες και μάλλον έχετε αυστηρές προδιαγραφές και ισχυρές απαιτήσεις! Είστε τόσο επιλεκτικοί όσο και απόλυτοι και αυτό βέβαια έχει και για εσάς κόστος αφού δε λειτουργείτε καθόλου αυθόρμητα… Επαγγελματικά, σωστά περιμένετε να ανοίξει ένα πράσινο φως και είστε σε φάση αναμονής όμως δεν είστε σίγουροι ότι δε λειτουργείτε υπό πίεση ή ότι δεν είστε ανυπόμονοι έως και ανήσυχοι. Βασικά νιώθετε ότι κάτι σας κρύβουν και αυτό είναι δείγμα ότι είστε και καχύποπτοι αλλά ως ένα σημείο είστε και δικαιολογημένοι!

Λέων
Αισθάνεστε αλλά και βλέπετε ότι όλο και περισσότερο στρέφεται η προσοχή των άλλων πάνω σας γιατί έχετε όλο και περισσότερες ευκαιρίες να πείτε την άποψή σας και να γίνει και αποδεκτή! Ερωτικά πάντως έχετε βάλει διακριτά πλαίσια και αυτό είναι που σας αρέσει για να μην κουράζεστε να τα εξηγήσετε. Γι’ αυτό αν κάνετε περιορισμένες εμφανίσεις ή δε διασκεδάζετε αρκετά είναι κάτι που το κάνετε συνειδητά. Το σίγουρο είναι ότι έχετε μία καλή δικαιολογία για οτιδήποτε θέμα τεθεί και μία ισχυρή επιχειρηματολογία για οποιοδήποτε θέμα έρθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Επαγγελματικά, υπάρχει λιγότερη πίεση από συνεργάτες όμως υπάρχουν θέματα ρουτίνας που έχουν αυστηρά χρονοδιαγράμματα τόσο ασφυκτικά όσο και να μην παίρνουν καμία αναβολή! Τουλάχιστον χωρίς κόστος…

Παρθένος
Δεν μπορείτε να μην έχετε ερωτικά ξεσπάσματα αυτή την εβδομάδα και να μην είστε απόλυτοι για τις αποφάσεις σας. Βασικά αυτό που δε σας αρέσει το τελειώνετε με οποιοδήποτε τίμημα ειδικά αν αφορά μία φρέσκια σχέση και δε βρίσκετε το λόγο να κάνετε εκ νέου υπομονή… Ερωτικά πάντως είστε αρκετά επαναστατικοί αλλά όχι χωρίς αιτία… Έχετε και τους λόγους σας αλλά και τον τρόπο να αποφεύγετε τα περιττά λόγια αλλά και να μαθαίνετε αυτά που λέγονται πίσω από την πλάτη σας και έχουν βαρύνουσα σημασία και κυρίως αντίκτυπο στα συναισθήματά σας. Πάντως μην είστε τόσο απόλυτοι γιατί ίσως και να χρειαστεί να ανασκευάσετε τις αποφάσεις σας ή να τις παραλλάξετε σε ένα μέρος τους… Επαγγελματικά, ενώ υπάρχει μία φαινομενική ησυχία εσείς σωστά καταλαβαίνετε ότι υπάρχει και μία τύπου ασυνεννοησία αλλά δεν είναι και τόσο αθώα!

Ζυγός
Είστε κάπως καλύτερα γιατί νιώθετε ότι έχετε επιλογές κυρίως για τα επαγγελματικά σας και αυτό σας δίνει δύναμη γιατί ξέρετε ότι δεν είστε εγκλωβισμένοι. Προσέξτε μόνο τις βιαστικές αποφάσεις και μην πέσετε σε καμία παγίδα ή πάρετε μία απόφαση και δεν σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους. Επίσης καλό είναι να προσέξετε τις ισορροπίες ανάμεσα στην εργασία και στην οικογένεια γιατί υπάρχουν παράπονα εκατέρωθεν… Προσπαθήστε να είστε συνεπείς και να μην ακυρώνετε υποχρεώσεις ή τις μεταθέτετε για αργότερα γιατί δημιουργείτε υποψίες. Ερωτικά, τώρα έχετε περισσότερες επιλογές και κυρίως σας ταιριάζουν οι φιλικο-ερωτικές σχέσεις τουλάχιστον για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Πάντως αν καταφέρετε μέσα από τον έρωτα να έχετε και στοιχεία φιλίας σε ορισμένα πλαίσια φυσικά, δεν είναι και τόσο κακό… Ξανασκεφθείτε το!

Σκορπιός
Είστε λίγο αφηρημένοι αυτή την εβδομάδα και μάλλον δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε και να ασχοληθείτε με τα σημαντικά και είτε δαπανάτε ενέργεια εσφαλμένα είτε δεν ασχολείστε με αυτά που πρέπει το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο για εσάς! Δημιουργείτε μεγάλα κενά στην επικοινωνία και δείχνετε απρόσιτοι. Ερωτικά, υπάρχει μία κάποια αναστάτωση αλλά δεν ξέρετε το λόγο και κυρίως πως έχει δημιουργηθεί και κυρίως δεν μπορείτε να κρίνετε σωστά τις καταστάσεις. Προσέξτε γιατί αν αυτή την εβδομάδα το πρόβλημα είναι μικρό και δεν ασχοληθείτε εντατικά την επόμενη θα είναι μεγαλύτερο οπότε και πιο δύσκολο να το διαχειριστείτε. Επαγγελματικά, υπάρχουν αμφιβολίες και βέβαια αυτό που δεν ξέρετε είναι μία λύση αν σας συμφέρει οικονομικά ή τελικά αναγκάζεστε και παίρνετε ένα ρίσκο που δεν ξέρετε αν το αντέχετε!

Τοξότης
Είστε με έναν τρόπο στις επάλξεις και στο στόχαστρο και αυτό που σας συμφέρει να κάνετε είναι να δίνετε το στίγμα σας σωστά και να εκστομίζετε τις επιθυμίες σας και γιατί όχι να έχουν και ένα πιο μακροπρόθεσμο χαρακτήρα. Ερωτικά πάντως έχετε καταλάβει ότι υπάρχουν δισταγμοί οπότε και κάνετε αναγνωριστικές κινήσεις και διερευνητικές. Σίγουρα όμως ξέρετε τι θέλετε αλλά δεν ξέρετε το πώς θα μπορέσετε να το αποκτήσετε. Επαγγελματικά, υπάρχουν κανόνες οι οποίοι δεν είναι και τόσο δύσκολο να τους ακολουθήσετε αφού σε ένα μέρος τους τους έχετε ασπαστεί και συμφωνείτε κιόλας. Προσοχή στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα γιατί μία πηγή εσόδων μπορεί να στερέψει και να σας δυσκολέψει να την αντικαταστήσετε και να καλύψετε το μεσοδιάστημα που θα μείνετε χωρίς αυτή!

Αιγόκερως
Μία εβδομάδα που νιώθετε υπεύθυνοι και ότι οι δικές σας αποφάσεις έχουν άμεσο αντίκτυπο στους άλλους και φυσικά αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τους δείξετε ότι δεν παίρνετε αποφάσεις στα γρήγορα ή δε θέλετε να εκμεταλλευθείτε τη δύναμή σας ή την επιρροή σας στα γεγονότα. Ερωτικά πάντως έχετε μία πιο πρακτική στάση σχεδόν βαδίζετε βάση στρατηγικής που όμως είστε έτοιμοι και να την αλλάξετε ή να την αναπροσαρμόσετε αν χρειαστεί. Σημασία έχει ότι δε βιάζεστε και ότι δε θέλετε να πάρετε μία οριστική απόφαση αν και ξέρετε ότι κάποιοι την περιμένουν διακαώς. Επαγγελματικά, κάποιες κινήσεις συναδέλφων δεν είναι συναδελφικές απεναντίας είναι τόσο ανταγωνιστικές όσο και να τις θεωρήσετε και παγίδα αλλά αυτό θα σας βοηθήσει να είστε πιο αργοί στις κινήσεις σας και κυρίως πιο προσεκτικοί! Καλό είναι να μη λέτε πολλά αλλά να προσπαθήσετε να μαθαίνετε πολλά!

Υδροχόος
Είστε και εσείς που φοράτε τα φτερά του έρωτα αυτή την εβδομάδα και πετάτε προς πάσα κατεύθυνση και βέβαια αυτό που σας αρέσει είναι ότι έχετε και πολλούς θαυμαστές να παρακολουθήσουν την παράσταση που θα δώσετε! Μην πιστεύετε ότι είστε μοναδικοί και κυρίως μην πιστεύετε ότι αυτό που νιώθετε τώρα θα το νιώθετε αυτούσιο και την ερχόμενη εβδομάδα χωρίς παραλλαγές που μπορεί να είναι εντελώς αντίθετες ή τουλάχιστον αντικρουόμενες από αυτά που θέλετε τώρα. Έτσι λοιπόν στα ερωτικά σας προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο και φυσικά να μην είστε συγκεκριμένοι όπου δε χρειάζεται… Επαγγελματικά, ωραίες είναι οι συζητήσεις όταν ανοίγουν προοπτικές όμως πρέπει να γίνουν και κινήσεις για να πιστοποιήσουν τις προθέσεις γιατί τα λόγια ξεχνιούνται εύκολα ειδικά όταν δεν έχουν επικυρωθεί και γραπτώς!

Ιχθείς
Είστε και εσείς που νιώθετε ότι ο έρωτας σας τραβάει όλη την προσοχή αυτή την εβδομάδα και τον αναζητάτε με κάθε τρόπο, σχεδόν τον κυνηγάτε και δεν έχετε και τη δύναμη να τον υποστηρίξετε ή να τον παραδεχθείτε. Πάντως είναι εύκολο να μπείτε σε έναν αδιέξοδο έρωτα που μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και από το διαδίκτυο και να είναι τύπου τυφλός αλλά αυτό δε θα τον στερεί από τη μαγεία του έρωτα αλλά εδώ οι διαδικασίες είναι διαφορετικές. Προσέξτε μόνο μη ρισκάρετε μία σταθερή σας σχέση για χάρη ενός φλερτ γιατί θα το πληρώσετε πολύ ακριβά… Επαγγελματικά, περιμένετε και έχετε κατανόηση αλλά δεν έχετε και τα μέσα που θα θέλατε για να κάνετε τη δουλειά σας… Κάτι σας λείπει σε πόρους και αυτό σας βάζει σε πιο χρονοβόρες διαδικασίες και με αμφίβολο αποτέλεσμα!

Πηγή

 

 

 

Κάντε μας like στο Facebook και στο Instagram για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση