Design Winter 2018 Design Wedding 13 Look Of The Week
Διακόσμηση Σπιτιού

Ελλάδος Γεύση

Ζώδια! 19 έως 25 Ιουνίου

 

ΖώδιαΤo καλοκαίρι συνεχίζει ακάθεκτο και βέβαια αυτό που θέλουμε πολύ είναι οι απολαύσεις που μπορεί να έχουν να κάνουν και με τη γαστρονομία αφού η Αφροδίτη στον Ταύρο ξέρει να τρώει καλά αλλά μπορεί να ξεφύγει και να δούμε τη ζυγαριά να παίρνει την ανιούσα πράγμα απαγορευτικό για καλοκαίρι που επιβάλλεται να είμαστε εγκρατείς!

Κατά τα άλλα, η Αφροδίτη και αυτή την εβδομάδα κάνει τις πολύ ωραίες όψεις της και δίνει στο συναίσθημα τόσο μεγάλη αξία όσο και να κάνει την ανυπομονησία να ξεχειλίζει προσπαθώντας ωστόσο να καλύψει και όσο χρόνο έχασε από το παρελθόν... Είναι και μία ευκαιρία για να κάνουμε καλό οικονομικό κουμάντο και γιατί όχι κομπόδεμα... Αν και αυτή η λέξη στην Ελλάδα της κρίσης ηχεί σαν άγνωστη λέξη, ποτέ δεν είναι αργά για να το μάθουμε και να αρχίζουμε να το εφαρμόζουμε...

 

Τι φέρνει λοιπόν η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο;

Κριός
Η οικογένειά σας είναι που απαιτεί το μέγιστο της προσοχής σας αυτή την εβδομάδα καθώς βλέπετε κάποια πράγματα από εντελώς διαφορετική σκοπιά και αν και είστε οι πρωτεργάτες δεν μπορείτε να διεκδικήσετε κάτι με τον τρόπο που θέλετε ή με την ένταση που θέλετε και αυτό σας αυξάνει την ανυπομονησία... Ερωτικά πάντως είστε πιο συναισθηματικοί και με εξάρσεις στον τρόπο που εκφράζεστε ακόμα και λεκτικά έστω και αν σε κάποιες περιπτώσεις προτιμάτε τη σιωπή... Αυτή δεν είναι πάντα χρυσός όμως μπορεί να σας προφυλάξει από κάτι που θα πάρει μεγάλες διαστάσεις... Επαγγελματικά, σας αγχώνει ο όγκος και αυτό είναι που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε και γι’ αυτό γίνεστε και υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας ή στις απαιτήσεις σας από τους άλλους... Γενικά χρειάζεται να βάλετε κανόνες στις συνεργασίες σας και μάλιστα ακόμα και γραπτά για να είστε όλοι σύμφωνοι!

Ταύρος
Είστε σε καλή θέση ή μάλλον σε θέση ισχύος και καλό είναι να το αντιληφθείτε πριν παρέλθει ο χρόνος και χάσετε μια μεγάλη ευκαιρία κυρίως για τα οικονομικά σας που αν σε αυτή τη φάση πρέπει να επενδύσετε ή να θυσιάσετε κάτι μπορείτε να το βρείτε σε πολλαπλές δόσεις στη συνέχεια... Ερωτικά, αυτά που δε λέτε έχουν μεγαλύτερη σημασία όμως πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να χαλαρώσει... Δείξτε με πράξεις αυτά που νιώθετε και κυρίως δώστε σημασία σε αυτά που ξέρετε ότι υπερτερείτε στον έρωτα... Επαγγελματικά, καταλαβαίνετε ότι κάποιες ευκαιρίες επανέρχονται και αυτή τη φορά πρέπει να τις αρπάξετε ακαριαία! Κάθε λεπτό που καθυστερείτε είναι για εσάς ένα βήμα μακριά από την επιτυχία που σας περιμένει!

Δίδυμοι
Ενώ είστε ανοιχτοί και εξωστρεφείς, εντούτοις πιστεύετε ότι μπορείτε να περιμένετε για κάποια ζητήματα και να είστε και πολύ συγκεκριμένοι ή ακόμα και να αναβάλετε κάτι ή να το κάνετε με πιο αργά βήματα… Σίγουρα προσπαθείτε κάτι να προλάβετε ή να καλύψετε όλα τα κενά που μπορεί να υπάρχουν… Όμως δεν είστε και απόλυτα βέβαιοι ότι δε φοβάστε τις αντιδράσεις των συνεργατών σας ή τη δυσκολία να το αποδεχτούν… Ερωτικά, το κλίμα είναι είτε ενθουσιώδες είτε εντελώς νωχελικό και προσπαθείτε να το αλλάξετε όχι όμως με μεγάλη επιτυχία… Επαγγελματικά, σαφώς και χρειάζεστε μια καθοδήγηση όχι όμως να λειτουργεί ως εμπόδιο ή να σας ανατρέπει τα σχέδιά σας… Κάπου στη μέση είναι η χρυσή τομή και το κλειδί για να το πετύχετε είναι να βάλετε κάτω τα οικονομικά δεδομένα… Γιατί αυτό θα σας κατευθύνει για να βρείτε τη λύση!

Καρκίνος
Δεν είναι κακό να θέλετε να προβάλλετε τον εαυτό σας και επίσης καθόλου κακό να θέλετε να ηγηθείτε μίας ομάδας που αποβλέπετε στην επιτυχία της συνολικά, αλλά εσείς θα λάβετε το κάτι παραπάνω... Ερωτικά, τα παλιά για εσάς δε διαγράφονται αντίθετα αποτελούν στόχο για περαιτέρω διεκδίκηση... Ομολογουμένως κάτι περιμένετε αλλά πρέπει να το δείξετε κιόλας, μη μένετε άπραγοι, γιατί δε θα διευκολύνετε τίποτα... Έχετε μια περίεργη δύναμη να προκαλείτε τα γεγονότα ή να είστε στο στόχαστρο ακόμα και αν δεν το παραδέχεστε ή δεν καταλαβαίνετε ότι η δική σας δράση δημιουργεί και την αντίδραση... Επαγγελματικά, σας ταιριάζουν τα καινούργια σε απόλυτο συνδυασμό και αλληλουχία με τα παλιά... Έτσι για να υπάρχει μία συνοχή και μια γερή βάση για να στηριχτείτε!!!

Λέων
Είναι καλύτερα όταν αποφασίζετε να κάνετε καταμερισμό των αρμοδιοτήτων σας και κυρίως όταν δε βιάζεστε... Ερωτικά, είναι η εποχή που περιμένετε από τους άλλους να σας κατευθύνουν... Αυτό βέβαια είναι παροδικό, χωρίς να σημαίνει ότι δεν είστε τολμηροί, απλά είναι μια μετάθεση πρωτοβουλίας που όμως την ελέγχετε και την παρακολουθείτε στενά... Επαγγελματικά, υπάρχει περισσότερη αρμονία και ταύτιση απόψεων, πράγμα που σας διευκολύνει να απλωθείτε και στα ανώτερα κλιμάκια γιατί και το μπορείτε και έχετε κάτι να δείξετε που θα τους εντυπωσιάσει… Τα οικονομικά σας χρειάζονται μια τονωτική ένεση γιατί υπάρχει στενότητα πράγμα που σας στερεί και κάτι από διασκέδαση τουλάχιστον ως προς τα έξοδα που θα κάνετε… Αυτό είναι το λιγότερο αρκεί να είναι παροδικό και αρκεί να βρείτε έναν τρόπο να το λύσετε!

Παρθένος
Πάλι με τα ερωτικά σας ασχολείστε και αυτή τη φορά θέλετε να πάτε και ένα ταξίδι για να απολαύσετε τον έρωτά σας... Ομολογουμένως, θέλετε να δείξετε και αφοσίωση και να διορθώσετε όλες τις παραλείψεις του παρελθόντος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα δυσκολευθείτε τουλάχιστον στο να τις παραδεχθείτε... Ερωτικά, μία ευκαιρία για αποκατάσταση μίας σχέσης είναι αυτή που σας δίνει ικανοποίηση...  Φροντίστε να το κάνετε με έναν τρόπο που να δείχνετε ποια είναι τα όρια της αντοχής σας ώστε να μη δημιουργηθούν εκ νέου παρεξηγήσεις... Επαγγελματικά, δε σας ικανοποιεί η στασιμότητα και αυτό είναι τόσο λογικό όσο όμως δε δημιουργεί προβλήματα στην κανονική ροή της δουλειάς. Προσπαθήστε να σκέφτεστε πιο συλλογικά και κυρίως να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας προς όφελος όλων και όχι να απορρίπτετε κάτι χωρίς καν να το έχετε ελέγξει!

Ζυγός
Γενικά είστε πολύ ανοιχτοί σε όλα και ειδικά ξέρετε να κρατάτε τις αποστάσεις όταν βλέπετε ότι κάτι δε σας ταιριάζει. Αυτό που κάνετε καλά είναι να είστε διπλωμάτες και να αποφεύγετε συζητήσεις που να οδηγούν σε διαφωνίες αν φυσικά το γνωρίζετε εκ των προτέρων. Ερωτικά, δεν υπάρχουν εκπλήξεις υπάρχουν όμως υποχρεώσεις που σας δείχνουν ότι οι δεσμεύσεις δεν είναι μόνο χαρά έχουν και τον κόπο τους αλλά δεν αλλάζετε με τίποτα το συναίσθημα που νιώθετε γιατί αυτό είναι και η πυξίδα σας… Επαγγελματικά, αν θέλετε να είστε συνεπείς πρέπει να κοιτάξετε να προλάβετε μία εξέλιξη που θα δείξει ότι έχετε μελετήσει το θέμα και έχετε εκτελέσει μια δουλειά σε βάθος και όχι επιφανειακά… Προσέξτε να βρείτε και μια λύση για ένα ακίνητο γιατί αυτό θα σας ελαφρώσει από μία έννοια που το έχετε απόλυτη ανάγκη!

Σκορπιός
Μία ακόμα εβδομάδα που απολαμβάνετε τη χαρά του να είστε με παρέα και να είστε και πολύ καλοί σε όλες τις διαπραγματεύσεις και αν αυτό αφορά τα ερωτικά σας ξέρετε ότι το να κερδίσετε χρόνο ή να μη δίνετε και πολύ συγκεκριμένες απαντήσεις ή να ζητάτε μία παράταση είναι για εσάς σημαντικό γιατί στο ενδιάμεσο θα έχετε και κάτι επιπλέον να επιδείξετε και γιατί γενικά τα γεγονότα συνηγορούν υπέρ σας… Επαγγελματικά, βλέπετε εύνοια προς εσάς και όχι δεν είναι ότι δεν προκύπτουν ζητήματα είναι που έχετε την ωριμότητα να τα διαχειριστείτε με ρέγουλα και αργές και μετρημένες κινήσεις ώστε να μη δημιουργείται θόρυβος και άγχος… Ερωτικά πάντως μια τακτική πιο χαλαρή και ίσως και χωρίς να ασκείτε πιέσεις λειτουργεί υπέρ σας!

Τοξότης
Έχετε κάποιες δυσκολίες αυτή την εβδομάδα γιατί νιώθετε ότι σας βάζουν περιορισμούς και γενικά θέλετε να ανταποδώσετε... Είναι που βλέπετε κάποια ζητήματα και δεν μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε με μεγάλη ελαφρότητα γιατί καταλαβαίνετε τις προεκτάσεις τους… Ερωτικά, σαφώς και υπάρχει μία ψυχολογική αναστάτωση δείγμα ότι θέλετε να κρατήσετε κάτι μυστικό και να καταλήξετε στη συνέχεια και να δείτε πως θα το αντιμετωπίσετε…  Προσέξτε γιατί αυτό εγκυμονεί και κινδύνους να χαρακτηριστείτε μυστικοπαθείς που και να ισχύει δε σας συμφέρει να το κοινοποιήσετε… Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί ξοδεύετε αρκετά και δε συμπεριλαμβάνετε σωστά στους υπολογισμούς σας και αυτά που οφείλετε από το παρελθόν!

Αιγόκερως
Μία ερωτική εβδομάδα, με εσάς να παίζετε το ρόλο του ρυθμιστή των καταστάσεων που σας αναστατώνει ευχάριστα μιας και ξέρετε ότι επηρεάζετε τα πράγματα σε βάθος ή ότι σας προτιμούν ή ότι σας έχουν αδυναμία... Ότι από αυτά και να ισχύει, εσείς καταλαβαίνετε τη δύναμή σας και το ότι μπορείτε να προκαλείτε και μόνο με την εμφάνισή σας που σίγουρα δεν περνάτε απαρατήρητοι! Ερωτικά λοιπόν αυτό που δεν πρέπει να κάνετε είναι να αφήνετε το χρόνο να πάει χαμένος… Επαγγελματικά, σαφώς και υπάρχουν τρόποι βελτίωσης της συνεργασίας σας αλλά αυτό που θα πρέπει να δείτε σχολαστικά είναι και τους όρους αλλά και τους χρόνους γιατί κάπου εκεί μπορεί και να σας ρίξουν και αν όχι ηθελημένα θα μπείτε σε κάτι που δε θα μπορέσετε να το εκτελέσετε!

Υδροχόος
Μία εβδομάδα που ο έρωτας έχει περιορισμούς για εσάς και καθόλου δε σας πτοεί που πρέπει να αλλάξετε κατεύθυνση ή τουλάχιστον τον τρόπο που θα κινηθείτε… Ερωτικά λοιπόν δεν πρέπει να απογοητεύεστε, αντίθετα θα πρέπει να καταστρώσετε σχέδιο και να θελήσετε να καταλάβετε τι είναι αυτό που συμβαίνει πίσω από τις λέξεις ή που σας το λένε με μορφή υπονοούμενου… Επαγγελματικά, υπάρχει περισσότερη συνέπεια αλλά αυτό για εσάς δεν είναι ένδειξη ότι κάτι μπορεί να προχωρήσει γιατί θέλετε να έχει και ένα στοιχείο καινούργιου για να μπορέσετε να το υποστηρίξετε και να αναδεικνύει και τη δημιουργικότητά σας! Κάπου εκεί θα χρειαστεί να κάνετε ένα συμβιβασμό και μάλλον θα τον κάνετε με μεγάλη δυσκολία!

Ιχθείς
Μία ωραία εβδομάδα και αυτό που σας αρέσει είναι να είστε εκτός σπιτιού και να απολαμβάνετε το καλοκαίρι... Έχετε χρόνο και μη βιάζεστε ωστόσο μην απορρίπτετε προτάσεις φίλων σας που θέλουν κάτι από το χρόνο σας… Ερωτικά, από το τέλος της εβδομάδας μπαίνετε σε πιο εντατικούς ρυθμούς και γενικά καταλαβαίνετε ότι θέλετε να ασχοληθείτε πιο επισταμένα με αυτό το θέμα…Πάντως ξέρετε ότι δεν είναι στο χέρι σας να μην ασχοληθείτε με κάτι όταν δεχτείτε μια πρόσκληση ή μια πρόκληση και μάλιστα με τέτοιοιο τρόπο ώστε να μην μπορείτε να την αρνηθείτε… Έχετε και εσείς τα κουμπιά σας και μην πιστεύετε ότι δεν τα γνωρίζει κανείς… Επαγγελματικά, υπάρχει μια στασιμότητα για να γίνει κατανομή αρμοδιοτήτων και αυτό δεν είναι ευχάριστο, ωστόσο δεν πρέπει και να σας αποθαρρύνει… Αυτά συμβαίνουν αρκεί να μην έχουν μεγαλύτερες προεκτάσεις από όσες τους πρέπει!

Πηγή

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση