Design Winter 2018 Wedding 2018 Look Of The Week
Διακόσμηση Σπιτιού

Ζώδια! 20 έως 26 Μαρτίου

 

ΖώδιαΈνας καινούργιος αστρολογικός κύκλος ξεκινάει και μαζί με αυτόν και η διάθεσή μας για δυναμικές αλλαγές και μία ροπή προς τη δράση που θα είναι αποτελεσματική και προϊόν των δικών μας ενεργειών! Ο έρωτας μπαίνει σε πρώτη ζήτηση και μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων μας πολύ περισσότερο από όσο στο παρελθόν και αντιλαμβάνεται την ανάγκη για φλερτ αλλά και αφοσίωση και διασκέδαση…

Τι φέρνει λοιπόν η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο;
Κριός
Είστε ανυπόμονοι αυτή την εβδομάδα και ψάχνετε που να πιαστείτε για να καταφέρετε αυτό που το μυαλό σας σκαρφίζεται πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο γρήγορα! Βασικά μη φοβάστε την απόρριψη και εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας στο ότι μπορείτε να στρέψετε το ενδιαφέρον ώστε να προωθήσετε τα σχέδιά σας όσο επαναστατικά και αν είναι ή όσο και πρόχειρα τα έχετε οργανώσει στο μυαλό σας. Ερωτικά, προσέξτε γιατί είτε το θέλετε είτε όχι οι συνδέσεις με το παρελθόν έρχονται κατά πάνω σας και αλίμονο αν είστε σε μία σχέση και αποφασίζετε να δώσετε και μία ευκαιρία σε μία παλιά που επανέρχεται… Επαγγελματικά, είστε πολύ λογικοί σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σας και πολύ καλά κάνετε και βάζετε φρένο σε περιττές σπατάλες όπως τουλάχιστον τις αξιολογείτε τώρα!

 

Ταύρος
Όλο και περισσότερο αντιλαμβάνεστε τη δύναμή σας και αυτή είναι που θα σας βοηθήσει να είστε πολύ καλοί και στις διαπραγματεύσεις αλλά και σε μυστικά σχέδια που θέλετε να προωθήσετε και προς το παρόν δεν πρέπει να τα ανακοινώσετε. Είστε αποδέκτες πολλών μηνυμάτων και σημασία έχει να τα αξιοποιήσετε σωστά και κυρίως προς όφελός σας καθώς αυτό σας δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα! Ερωτικά, είστε πολύ ομιλητικοί και τολμάτε να προτείνετε και καινούργιες δραστηριότητες είτε από κοινού είτε μόνοι σας που να σας ανανεώνουν. Πάντως έχετε αρχίσει και ξεκαθαρίζετε το τι θέλετε και κυρίως πώς να το αποκτήσετε και αυτό σας αυξάνει την αυτοπεποίθηση. Επαγγελματικά, έχει έρθει η ώρα για ήρεμες κόντρες που να δείχνουν το δυναμισμό σας!

Δίδυμοι
Είστε πολύ κοινωνικοί και ξέρετε να συμπεριφέρεστε σωστά και αυτό σας κάνει να διακρίνεστε κιόλας αλλά και να φέρνετε όλο και περισσότερους στόχους στο τραπέζι που έχουν πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθούν, ειδικά αν τα έχετε εγκαταλείψει και τα αφήσατε ανεκπλήρωτα στο παρελθόν… Ερωτικά, είστε σε φάση ανανέωσης όμως με πολύ προσεκτικούς όρους τους οποίους τους έχετε συνδέσει με συμπεριφορές του παρελθόντος και ίσως και να έχετε υποκινηθεί από λόγια τρίτων που σας τα εμπιστεύθηκαν και τα θεωρείτε σημαντικά ώστε και εσείς οι ίδιοι να βελτιωθείτε. Επαγγελματικά, χρειάζεται να προετοιμάσετε το έδαφος για αλλαγές κυρίως για να βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας κάτι που σας μοιάζει και αρκετά εύκολο για να το καταφέρετε!

Καρκίνος
Μία εβδομάδα με πολλά θέματα που τα ανακινείτε και ξέρετε ότι αυτό μπορεί να σας αυξήσει τον κόπο αλλά και να μειώσει σημαντικά τον ελεύθερο χρόνο σας αλλά εσείς αυτό είναι το τελευταίο που σκέφτεστε και πολύ καλά κάνετε. Ερωτικά, είστε διστακτικοί και βάζετε περιορισμούς γιατί κάποια πράγματα τα παίρνετε περισσότερο στα σοβαρά από όσο λέγονται και δίνετε προεκτάσεις που οι άλλοι δεν τις είχαν καν στο μυαλό τους… Επαγγελματικά, είστε αυτοί που θα δώσετε τη δική σας πινελιά και θα διακριθείτε γιατί ο κόπος σας αναγνωρίζεται και γιατί περιμένουν και κάτι παραπάνω από εσάς που ξέρουν ότι μπορείτε να το φτάσετε στο σημείο που θέλουν… Προσέξτε λίγο τα έξοδα γιατί για χάρη της κοινωνικής ζωής μπαίνετε στη διαδικασία να κάνετε υπερβολές και κάτι περιττό σας μοιάζει απαραίτητο!

Λέων
Είστε από αυτούς που θα ανοίξετε τα φτερά σας και θα οργανώσετε και ταξίδια και θα αποφασίσετε να επιμορφωθείτε και να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας. Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε τις επιθυμίες σας αλλά και να τις προσπεράσετε χωρίς να είστε σίγουροι ότι τους έχετε δώσει τη δέουσα σημασία… Βασικά βλέπετε ότι όταν περιορίζεστε δεν είστε ο εαυτός σας και αυτό είναι κάτι που δε θέλετε να το συνεχίσετε. Βασικά έχετε τον τρόπο και την οξυδέρκεια να το προσπεράσετε και κυρίως να δείξετε ποια είναι τα σημεία που σας ενοχλούν. Επαγγελματικά, μην πτοείστε από καταστάσεις που λύνονται γιατί μπορεί να σας ταλαιπωρούν αλλά ξέρετε ότι αυτός είναι ο ρόλος σας. Να διορθώνετε και κυρίως να προσπερνάτε τα προβλήματα. Μπορείτε να βοηθηθείτε και από νομικές συμβουλές που σας διασφαλίζουν και κυρίως σας κατευθύνουν τη σκέψη!

Παρθένος
Για εσάς αυτή η εβδομάδα είναι πολύ δημιουργική γιατί σας κάνει να διευθετείτε οικονομικά θέματα και να βρίσκετε τρόπους να προσπερνάτε δυσκολίες που σας καθήλωναν στον οικονομικό τομέα και σας ανάγκαζαν να αναβάλλετε κάτι λόγω στενότητας. Ερωτικά, αυτό που μπορείτε πολύ καλά να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με ανθρώπους που ξέρετε ότι μπορούν να νιώθουν βαθιά συναισθήματα για εσάς έστω και αν δεν είστε μαζί αλλά και ούτε υπάρχει η προοπτική να είστε τουλάχιστον έτσι όπως το θέλετε... Πάντως το να νιώθετε ότι σας αγαπούν και σας νοιάζονται είναι μία σημαντική επιβεβαίωση! Επαγγελματικά, μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που ξέρετε ότι δεν είναι αξιόπιστοι στις οικονομικές συμφωνίες… Αντίθετα, διεκδικήστε χρήματα αν υπάρχουν οφειλές προς εσάς!

Ζυγός
Ευτυχώς για εσάς νιώθετε χρήσιμοι και αυτό το νιώθετε στο πετσί σας γιατί είστε περιζήτητοι και γενικά είστε αυτοί που ακούγεται το όνομά σας και σας δημιουργεί προϋποθέσεις για καινούργιες συνεργασίες που πρέπει όμως να τις αποφασίσετε τάχιστα και να τις εκτελέσετε στο φτερό! Αυτό σας δημιουργεί και μία επιπλέον πηγή εισοδήματος που για εσάς είναι μία ανάσα για τα οικονομικά σας. Ερωτικά, ξέρετε ότι όταν σας φέρνουν προ τετελεσμένου και χωρίς να ρωτούν την άποψή σας είναι κάτι που σας αγχώνει και σας στεναχωρεί και βέβαια αντιδράτε και με το δίκιο σας. Προτιμάτε τη συνεννόηση αν και ψάξτε και τους λόγους που δεν είστε τόσο διαθέσιμοι όσο θα έπρεπε… Επαγγελματικά, μία ικανοποίηση έρχεται έστω και με καθυστέρηση!

Σκορπιός
Μία εβδομάδα που θα σας βάλει σε τάξη και κυρίως θα σας αναγκάσει να φτιάξετε πρόγραμμα και να προσπαθήσετε να το τηρήσετε. Δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό να είναι και διατροφή και άσκηση και αυτό να σας ανανεώσει τουλάχιστον σαν ιδέα γιατί η υλοποίηση θα σας βάλει και στερήσεις και απαγορεύσεις… Ερωτικά, αυτό που ξέρετε να κάνετε είναι να κρατάτε κάτι κρυμμένο και μάλιστα να μην το ομολογείτε ούτε στον ίδιο σας τον εαυτό. Βέβαια αν σας προσεγγίσουν θα μπορέσουν να σας το εκμαιεύσουν και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία γιατί τότε θα καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Επαγγελματικά, νιώθετε μία πίεση αλλά αντιλαμβάνεστε ότι είναι για καλό σας και κυρίως γιατί οι προθεσμίες είναι αυτές που δεν μπορούν να μετακινηθούν και να μετατεθούν!

Τοξότης
Μία εβδομάδα που αυξάνεται κατακόρυφα η ερωτική σας διάθεση! Αυτό που σας αρέσει είναι ότι έχετε επιλογές αλλά αυτό μπορεί να σας μπλέξει και να σας παρασύρει και να δημιουργήσετε αμφιβολίες αφού δεν αποφασίζετε να κλείσετε καμία πόρτα αντίθετα ανοίγετε όλο και περισσότερες και μάλιστα παράλληλες, με τις ίδιες απαιτήσεις… Αν πρόκειται για νέες γνωριμίες  η κάθε μία σας μοιάζει δελεαστική για τους δικούς της λόγους. Αν αναμειγνύετε και το παρελθόν σας στην ερωτική σας ζωή τότε το πράγμα γίνεται ακόμα πιο περίπλοκο. Επαγγελματικά, ευτυχώς που αντιλαμβάνεστε τάχιστα την ανάγκη για δημιουργικές λύσεις που αν δεν τις έχετε εύκαιρες ξέρετε ότι πρέπει να τις βρείτε και δε θα σας λείψει καθόλου η αναζήτηση και η σωστή λύση αφού ξέρετε να τις προσαρμόζετε στα γεγονότα με μεγάλη επιτυχία!

Αιγόκερως
Μία εβδομάδα που αυτό που κάνετε είναι να ανανεώνετε το χώρο του σπιτιού σας και αυτό που ξέρετε να κάνετε σωστά είναι να το αλλάζετε ώστε να νιώθετε πολύ άνετα και να θέλετε να το μοιράζεστε και με την παρέα σας αφού γίνεστε και πολύ καλοί οικοδεσπότες. Ερωτικά, αντιλαμβάνεστε την ανάγκη να βιαστείτε αλλά όχι στα κουτουρού κατόπιν ώριμης σκέψης και βέβαια αφού αντιληφθείτε ότι η επόμενη κίνηση θα είναι κάτι που το θέλετε πολύ και το έχετε αιτιολογήσει πλήρως στον εαυτό σας. Επαγγελματικά, είστε αρκετά επιλεκτικοί ωστόσο αναγνωρίζετε την ανάγκη για καινοτομίες που θα σας κάνουν να είστε διαφορετικοί και βέβαια να έχετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Προσέξτε μην αντιγράψετε μία ιδέα γιατί αυτό δεν είναι ούτε πρωτότυπο ούτε και σας διαφοροποιεί, αντίθετα επηρεάζει τη φήμη σας προς το χειρότερο!

Υδροχόος
Μία εβδομάδα που είστε τόσο ομιλητικοί όσο και να μοιράζεστε τις σκέψεις σας με μεγάλη άνεση! Σκέφτεστε περισσότερο λογικά από όσο συνήθως με αποτέλεσμα να μην είστε και τόσο αυθόρμητοι όσο σας έχουν συνηθίσει. Αυτό βέβαια αν το εξηγήσετε θα γίνει κατανοητό και βέβαια πρέπει να εκμεταλλευθείτε το δυνατό σας σημείο που είναι να πείθετε τους άλλους γιατί έχετε και ισχυρή επιχειρηματολογία. Ερωτικά, ξέρετε να δίνετε υποσχέσεις που θα κάνουν τους άλλους να νιώθουν και μοναδικοί αλλά και ότι αποτελούν το επίκεντρο των προτεραιοτήτων σας. Επαγγελματικά, σωστά παρασύρεστε και με τη σειρά σας μπορείτε να παρασύρετε και άλλους γιατί ξέρετε ότι μία εργασία θα σας δικαιώσει ως προς το αποτέλεσμά της και κυρίως θα σας δώσει τη βάση για να αποκτήσετε και νέες γνωριμίες και να κάνετε επαφές οι οποίες θα αυξήσουν τη φήμη σας και θα σας καθιερώσουν!

Ιχθείς
Μία εβδομάδα που ξέρετε ότι αυτό που μπορείτε να κάνετε καλά είναι να κατοχυρώσετε όλα σας τα κεκτημένα και μάλιστα να τα αποτιμήσετε και σε χρήμα! Ερωτικά, μην αγχώνεστε αν κάτι καθυστερεί ενώ εσείς έχετε ανοιχτεί και έχετε δείξει τις προθέσεις σας χωρίς να έχετε λάβει την ανάλογη ανταπόκριση. Όχι ότι υπάρχουν δικαιολογίες, απλά δεν έχουν γίνει από μέρους σας οι κινήσεις στη σωστή χρονική στιγμή. Γι’ αυτό λοιπόν δεν πρέπει να απογοητεύεστε και τουλάχιστον να μάθετε να σέβεστε και τις επιθυμίες των άλλων… Επαγγελματικά, μία επενδυτική κίνηση ή ένα οικονομικό θέμα αρχίζει και μπαίνει σε σωστή βάση και αυτό που σας αρέσει είναι ότι ακόμα και αν δεν μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε αυτή την εβδομάδα τουλάχιστον έχει φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Είστε ανυπόμονοι γιατί έχετε πληροφορίες οι οποίες αυξάνουν την ανυπομονησία σας μιας και βλέπετε το στόχο σας όλο και πιο κοντά, αλλά καλύτερα να γίνει αργά και σίγουρα!

Πηγή

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση