Design Summer 2018 Wedding 2018 Look Of the Week
Διακόσμηση Σπιτιού

Οι εκδηλώσεις την εβδομάδα 04/02/2016 – 10/02/2016

 

Φεστιβάλ «Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ»ΛΑΡΙΣΑ: Φεστιβάλ «Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ»
Το φεστιβάλ «Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ» αποτελεί το πρώτο πανελληνίως φεστιβάλ κοινωνικής αλληλεγγύης το οποίο μέσω προβολής της τέχνης και του πολιτισμού έχει αποκλειστικό σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και ενημέρωσης σχετικά με ευπαθείς ομάδες....

Το 7o φεστιβάλ κοινωνικής αλληλεγγύης «Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ» θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 14 Φεβρουαρίου στη Λάρισα, ενώ τα τρόφιμα που θα συλλέγονται -έναντι οικονομικής εισόδου- φέτος δίνονται στους: «Ελληνική Παιδική Μέριμνα», «ΠΡΟΣΦΕΡΩ», στο ΣΥΣΣΙΤΙΟ του Δήμου Λάρισας, καθώς και στο συσσίτιο των Αγ. Σαράντα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Πέμπτη 04/02/2016
Στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας η Οργανωτική Επιτροπή παρουσιάζει το «5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Συγκροτημάτων»
Συμμετέχουν 21 πολιτιστικοί σύλλογοι - φορείς του Ν. Λάρισας
Ώρα έναρξης: 18:30

Παρασκευή 05/02/2016
Το Βono music cafe bar παρουσιάζει: Double Treat dj set @ Bono Latin,cumbia, funk, dancehall,reggae, ethio, word beats music
Ώρα έναρξης: 22:00

Σάββατο 06/02/2016
● Στο πολιτιστικό κέντρο Νίκαιας Λάρισας η Οργανωτική Επιτροπή παρουσιάζει συνάντηση χορωδιών του Ν. Λάρισας
Ώρα εναρξης: 19:00
● Η Eυχούπολη – Πολυμνία (Μιαούλη 24) παρουσιάζει παιδικό παιχνίδι ανοιχτό για το κοινό με δημιουργίες αγάπης και αλληλεγγύης
Ώρα έναρξης: 12:00

Κυριακή 07/02/2016
Στο Xατζηγιάννειο Δημοτικό πνευματικό κέντρο παρουσιάζεται από το Σύλλογο Πολιτισμολόγων Θεσσαλίας προβολή ταινίας-αφιέρωμα στον Νίκο Παναγιωτόπουλο
Ώρα έναρξης: 19:00

Τρίτη 09/02/2016
● Το Μικρό Θέατρο Λάρισας παρουσιάζει τη θεατρική παιδική παράσταση «ο Λαγός και η Χελώνα» (είσοδος δωρεάν)
Τηλ κρατήσεων: 2410549777
● Ώρα έναρξης: 18:00
Το JOCKERS cafe bar παρουσιάζει LIVE local bands for good cause
Ώρα έναρξης: 22:00

Τετάρτη 10/02/2016
Η Eυχούπολη – Πολυμνία (Μιαούλη 24) παρουσιάζει παιδικές μαγειρικές και δημιουργίες ηλικίες από 3 έως 7 ετών
Ώρα έναρξης: 17:00

Πέμπτη 11/02/2016
Το Μικρό Θέατρο Λάρισας κάνει ένα ανοιχτό κάλεσμα στο θεατρικό εργαστήρι για παιδιά και εφήβους
Ώρα έναρξης: για το παιδικό παιχνίδι: 18:00 με 19:30
Ώρα έναρξης: για του εφηβικό εργαστήρι: 19:30 με 21:00

Παρασκευή 12/02/2016
Το ΤONY music warehouse παρουσιάζει LIVE with MORTIZ acoustic band
Ώρα έναρξης: 22:00

Σάββατο 13/02/2016
Το TONY music warehouse παρουσιάζει dj set ... charity vibes
Ώρα έναρξης: 22:00

Κυριακή 14/02/2016
Στο «Mύλος 1927» η Οργανωτική Επιτροπή παρουσιάζει LIVE local bands for good cause-DE NOVO - SMOKIN'WOOD- KICKIN MULES
Ώρα έναρξης: 21:00

 


Οι κούκλες και ο ΆνεμοςΛΑΡΙΣΑ: Θεατρικό παιχνίδι με αφορμή ένα παραμύθι
Το εργαστήρι δημιουργικής έκφρασης «ΝΗΜΑ» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, ξεκίνησε έναν κύκλο συναντήσεων θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά και γονείς… με αφορμή ένα βιβλίο.

H δράση είναι αφιερωμένη στους Λαρισαίους συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας με στόχο την παρουσίαση όλων των συγγραφέων της πόλης και την επαφή των παιδιών με τα βιβλία τους.

Σε κάθε συνάντηση με αφορμή ένα βιβλίο, κάθε φορά διαφορετικού Λαρισαίου συγγραφέα, τα παιδιά συμμετέχουν μαζί με τους γονείς τους σε ένα θεατρικό παιχνίδι γεμάτο φαντασία, κίνηση και κέφι.

Ψυχαγωγούνται με ένα δημιουργικό τρόπο, ώστε να εμπλουτίζουν τη φαντασία τους, να καλλιεργούν τις δεξιότητές τους, να αναπτύσσουν τη σχέση με τους γονείς, να μαθαίνουν να συνεργάζονται, να διεκδικούν, να συναισθάνονται τις δικές τους ανάγκες και τις ανάγκες των άλλων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού.

Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 22 δράσεις θεατρικού παιχνιδιού, αφιερωμένες σε 22 Λαρισαίους συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας.

Η δράση πραγματοποιείται στο κεντρικό κτίριο του Μύλου του Παππά (3ος όροφος).

Επόμενη συνάντηση, με το παραμύθι «Οι κούκλες και ο Άνεμος» της Έλενας Σταμούλη, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 από τις 10:00-11:30.

Κόστος συμμετοχής: 2,5€ ανά άτομο.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία του ΝΗΜΑτος, απογευματινές ώρες (17:00-20:00) στο τηλέφωνο 2410533737.

 


Οι κούκλες με τα παραμύθιαΤΡΙΚΑΛΑ: Οι κούκλες με τα… παραμύθια
Μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεών του με το έργο «Ο Αριστοφάνης, ο Πλούτος και η… Ανακύκλωση» και τη ζεστή ανταπόκριση που έτυχε, το «Ονειρόδραμα» του Μεταθεάτρου, συνεχίζει τις παραστάσεις κουκλοθεάτρου με νέα έργα.

Κάθε Σάββατο στις 18:30 ο… κουκλοθίασος του Μεταθεάτρου φέρνει κοντά μας μια σειρά παραστάσεων με το γενικό τίτλο «Οι κούκλες με τα παραμύθια».

Κάθε Σάββατο θα παρουσιάζεται για τους μικρούς και μεγάλους θεατές ένα διαφορετικό παραμύθι από την Τοπική, την Ελληνική αλλά και την Παγκόσμια παράδοση, σε μια προσπάθεια να επικοινωνήσουν οι μικρότερες ηλικίες με το μαγικό χώρο της φαντασίας και της μάθησης.

Το ξεκίνημα των παραστάσεων γίνεται το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 στις 18:30, με το παραμύθι των αδελφών Γκριμ «Το Ξωτικό και η Μυλωνού».

Οι παραστάσεις ενδείκνυνται για παιδιά από 5 έως 10 χρονών και η γενική είσοδος είναι 3€. Μετά την κάθε παράσταση, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη δραματοποίηση των παραμυθιών, να ερμηνεύουν ρόλους να κατασκευάζουν τις δικές τους κούκλες αλλά και να αλλάζουν την ιστορία ανάλογα με τη δική τους προσωπική φαντασία!

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο τηλ.: 6983796504.

 

 


Faux DarioΒΟΛΟΣ: Η κωμωδία «Faux Dario» στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής
Ο Βολιώτης Γιάννης Τσούκας έρχεται στο Βόλο με τη θεότρελη κωμωδία «Faux Dario» για μία παράσταση το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 στις 21:00 στο θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής.

Οι ήρωες του έργου είναι ο Δημήτρης, ανερχόμενος σκηνοθέτης και η Μάρα, μία ανερχόμενη ηθοποιός που τα πρωινά δουλεύει σε φαστφουντάδικο. Δύο διαφορετικοί χαρακτήρες, με διαφορετικά ενδιαφέροντα και διαφορετικές νοοτροπίες. Αυτή η διαφορετικότητά τους είναι που τους κάνει ένα βράδυ να καβγαδίσουν γυρνώντας από μία παράσταση του «Ελεύθερου Ζευγαριού» των Ντάριο Φο και Φράνκα Ράμε. Με αφορμή την παράσταση βγαίνουν στην επιφάνεια μίση, πάθη, μυστικά, αλήθειες και ψέματα. Το «Ελεύθερο Ζευγάρι» έχει τραγική κατάληξη. Άραγε ο Δημήτρης και η Μάρα θα έχουν την ίδια μοίρα με αυτό;

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Δουκουτσέλης
Βοηθός Σκηνοθέτη – Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Πισκιτζής
Κοστούμια: Μάγδα Καλορίτη
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μοσχανδρέου (One inch photo studio)
Artwork: Κατερίνα Δαμιανάκου
Παίζουν οι: Στέλλα Τσουτσάνη και Γιάννης Τσούκας
Ακούγονται οι: Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Δέσποινα Πολυκανδρίτου και Ευτυχία Φαναριώτη

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 στις 21:00
Θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής, Κουταρέλια 11 & Ρήγα Φεραίου, Βόλος

Είσοδος: 10€ (Ταμείο) | 8€ (Μειωμένο) | 8€ (Προπώληση)
Πληροφορίες – Κρατήσεις στο τηλ.: 6980107058

Προπώληση εισιτηρίων (ΠΡΟΣΦΟΡΑ δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός):
Στο https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-palaias-ilektrikis/faux-dario/
και στο κατάστημα Public Βόλου (Ογλ 28 & Ι. Κονταράτου 9).

 

 


Ο Αριστοφάνης πάει σχολείοΒΟΛΟΣ: «Ο Αριστοφάνης πάει σχολείο» στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας
Πρεμιέρα κάνει η Παιδική Σκηνή της Πειραματικής Σκηνής με το έργο «Ο Αριστοφάνης πάει σχολείο» την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στις 11.30 στο Θέατρο της Πειραματικής Σκηνής (Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας).

Μέσα από τη μαγεία του θεάτρου, η Πειραματική Σκηνή φέτος, προσπαθεί να γνωρίσει στα παιδιά τον πιο ζωντανό, και ίσως, τον πιο σημερινό απ΄ τους ένδοξους προγόνους μας, τον Αριστοφάνη.

Γνωρίζουν τα παιδιά μας, τη «δόξα των αρχαίων προγόνων μας», μα σ΄ ένα κλίμα στιφό, ανιαρό, σαν σχολικό κείμενο τη στιγμή του σχολικού εξαναγκασμού. Κι έτσι αντί να τους νοιώσουν, τους αποδιώχνουν, τους θεωρούν ενόχους για την καταπόνηση του θρανίου, για τη φρίκη της σχολαστικότητας.

Στοχεύοντας κατευθείαν στην παιδική καρδιά, επιλέξαμε να ζωντανέψουμε την «Ειρήνη», τον  «Πλούτο» και τους «Αχαρνείς», ελπίζοντας πως θα κάνουμε τα παιδιά να αγαπήσουν τα τρελά αστεία του Αριστοφάνη, την ελπίδα που σαλεύει σ΄ όλα τα έργα του.

Σήμερα μέσα στο μεγάλο κόσμο της παγκοσμιοποίησης, που φτάνει σ΄ εμάς μέσα από την τηλεόραση, το Διαδίκτυο, τον Τύπο, είναι σαν να βγαίνουν από τη ζωή μας, οι λανθασμένες επιλογές του Πλούτου που μόνο όταν είναι δίκαιος και ανοιχτομάτης βρίσκει την πραγματική του αξία, τα παθήματα του πολεμόχαρου Λάμαχου, οι χαρούλες του ειρηνάκια Δικαιόπολη.

Σε λίγα χρόνια τα παιδιά μας θα κυβερνάνε τον κόσμο. Στο χέρι τους θα είναι να μην αφήσουν ποτέ τον πόλεμο να ξανακλείσει την Ειρήνη σε σπηλιά, να φτιάξουν μια χώρα δίκαιη και ήσυχη για να ζήσουν τα δικά τους παιδιά.

Θα έχουμε πετύχει το στόχο μας αν, όταν μεγαλώσουν, αναζητήσουν να διαβάσουν τον Αριστοφάνη. Θα έχουν πολλά να μάθουν.

Το έργο παρουσιάζεται σε προσαρμογή και σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Μαρία Ζαχαριά, κοστούμια Βασιλική Μπέλιου, μουσική Γρηγόρη Σουλτάνη, βοηθός σκηνοθέτη Κική Παπαζήση, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Αλκιβιάδη Μαρούγκα.

Τους ρόλους ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης) οι: Γεωργία Κωστούλα, Μανώλης Κάβουρας, Δημήτρης Πανταζής, Κική Παπαζήση και Στράτος Μεγκές.

Το έργο θα παίζεται από την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 και κάθε Κυριακή στις 11.30 έως την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, με γενική είσοδο 5€.

Παραστάσεις για τα σχολεία που θα θέλουν να παρακολουθήσουν το έργο θα δίνονται στον ίδιο χώρο, έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση με την Πειραματική Σκηνή στα τηλέφωνα 6983309354 και 6944388045.

 

 


MinionsΤΡΙΚΑΛΑ: Τα «Minions» στο ΣΙΝΕΑΚ του Μύλου
Ο Δημοτικός Κινηματογράφος στα πλαίσια των ειδικών προβολών για τα παιδιά (ΣΙΝΕΑΚ) θα προβάλλει την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλου, τη μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων «Minions».

Τα «Minions» έχουν τη δική τους ξεκαρδιστικά εξωφρενική ταινία.
Ας απολαύσουμε την ξεκαρδιστική διαδρομή των σκανταλιάρικων, μικροσκοπικών ζιζανίων από την εποχή της δημιουργίας της Γης προς τη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του '60 σε αναζήτηση νέου, αφεντικού, μετά από, μεταξύ άλλων, τον Ναπολέοντα, το Δράκουλα, έναν Αιγύπτιο Φαραώ και το φονικό δεινόσαυρο T-Rex. Ένα μοναδικό ταξίδι στην Ιστορία, με τα Minions να υπηρετούν διάσημους «κακούς», κάνοντας κλασικά, αλλεπάλληλες γκάφες, ώσπου θα βρουν το μάστορά τους στο πρόσωπο της σατανικής Σκάρλετ. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι να βρεθεί ο Γκρου στο δρόμο τους.
Τα Minions έχουν κερδίσει την αγάπη όχι μόνο των παιδιών, αλλά κι όλων των ενηλίκων, πράγμα που επιβεβαιώνει η παρουσία τους μέσα από απολαυστικά videos κι αστείες ατάκες στα social media, αλλά κι οι παγκόσμιες εισπράξεις των δύο προηγούμενων ταινιών, όπου πρωταγωνίστησαν στο πλευρό του Γκρου (Εγώ, ο Απαισιότατος-Despicable Me). Τα κίτρινα, αυτά, πλασματάκια, πλέον, αυτονομούνται, και δικαίως, αποκτούν μια ολότελα δική τους ταινία όπου, ό,τι πιο εξωφρενικό υπάρχει, θα τους συμβεί.

Θα πραγματοποιηθούν οι εξής προβολές:
12:15 – κανονική προβολή για τους κατόχους της ετήσιας κάρτας, και για τους υπόλοιπους 4€
17:30 – προβολή 3D 5€

*Κάρτα κοινωνικής αλληλεγγύης  
Οι κάτοχοι κάρτας κοινωνικής αλληλεγγύης  μπορούν να παρακολουθούν την προβολή στις 12:15, με εισιτήριο μόνο 2€.


Θα ‘ρθει κάνας άνθρωπος σήμερα;ΛΑΡΙΣΑ: «Θα ‘ρθει κάνας άνθρωπος σήμερα;»
O Δημοτικός Κουκλοθίασος «Τιριτόμπα – Κώστας Χατζηανδρέου – Σοφία Φουτζοπούλου» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών, θέλοντας να φέρει σε επαφή με την κουκλοθεατρική τέχνη το ενήλικο κοινό της πόλης, φιλοξενεί το Antrala Puppet Theater με την κουκλοθεατρική παράσταση «Θα ‘ρθει κάνας άνθρωπος σήμερα;» την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016 στις 21:00 στο Κουκλοθέατρο στο Μύλο του Παππά.

Ένα έργο των Η. Τριανταφύλλου, Κ. Μπασδάνη και Σ. Παππά που περιλαμβάνει ίντριγκες, δολοπλοκίες, φόνους και ένα μάλλον… βολικό happy end, που συνθέτουν ένα υπερθέαμα χωρίς προηγούμενο.

Λίγα λόγια για το έργο:
Σ’ ένα κουκλοθέατρο στα πρόθυρα του λουκέτου κι έναν ιδιοκτήτη στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, οι κούκλες-εργαζόμενοι αποφασίζουν να πάρουν την τύχη στα χέρια τους.

Οι τέσσερις πρωταγωνιστές κάνουν κατάληψη στο κουκλοθέατρο, διοργανώνουν δράσεις, πορείες, συναυλίες με απρόοπτα και γενικότερη αναστάτωση, μέχρι που αναγκάζουν τα κόμματα της βουλής και τους θεσμούς να πάρουν θέση γι’ αυτό τους το τεράστιο πρόβλημα.

Οι κούκλες αποφασίζουν τελικά να ανεβάσουν μία παράσταση μόνες τους, όμως μία από αυτές περισσεύει! Όντας σε δύσκολη θέση «ρίχνουν το μπαλάκι» στο… κοινό, το οποίο καλείται να βγάλει τα κάστανα απ’ τη φωτιά και να αποφασίσει ποια κούκλα θα κάτσει στο σπίτι της (κουκλόσπιτο;) και ποιες θα παραμείνουν για να αλλάξουν την ιστορία του κουκλοθέατρου.

Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο της φιλοξενίας παραστάσεων μελών του Ελληνικού Κέντρου Κουκλοθεάτρου Unima Hellas, με στόχο οι φίλοι του κουκλοθέατρου της πόλης μας να παρακολουθούν παραστάσεις απ’ όλη την Ελλάδα χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψουν.

Είσοδος ελεύθερη… δεν κοστίζει…

Πληρωμή στην έξοδο… αυτό που αξίζει!

 


ΦάουστΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: «ΦΑΟΥΣΤ» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Η παράσταση που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Ευαγγελάτου, πάει στη Θεσσαλονίκη για τρεις μόνο παραστάσεις: στις 9,10 και 11 Φεβρουαρίου 2016!

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και η «Λυκόφως» του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου παρουσιάζουν το έργο-ορόσημο της παγκόσμιας δραματουργίας. Στο ρόλο του Φάουστ ο Νίκος Κουρής. Μεφιστοφελής ο Αργύρης Πανταζάρας. Η παράσταση αυτή εγκαινιάζει τη συνεργασία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Το έργο:
Το έργο του Γιόχαν Βόλφγκανγκ φον Γκαίτε (1749-1831) έχει τις ρίζες του στο θρύλο του Φάουστ που αποτυπώθηκε σε μπαλάντες, κουκλοθέατρα, ξυλογραφίες και χαρακτικά ήδη από τον 16ο αιώνα. Η μεγάλη διάδοσή του έγινε χάρη σε μια λαϊκή φυλλάδα, που κυκλοφόρησε το 1587 ο τυπογράφος Johan Spiess, με τον τίτλο «Ιστορία του Δόκτορα Ιωάννου Φάουστ», θαυματοποιού και τεχνίτη της μαύρης μαγείας όπου συγκεντρώνονται ιστορίες που αναφέρονται στον αστρολόγο και μάγο Γιόχαν Φάουστ, ο οποίος πιθανότατα ήταν υπαρκτό πρόσωπο, γεννήθηκε ίσως μετά τα μέσα του 15ου αιώνα και πέρασε τη ζωή του ως περιπλανώμενος αγύρτης: κέρδιζε τα προς το ζην γράφοντας ωροσκόπια και κάνοντας μαγικά κόλπα ακατανόητα για τους σύγχρονούς του τα οποία έδωσαν τροφή για τη δημιουργία θρύλων και δοξασιών γύρω από το πρόσωπό του, ενώ σύμφωνα με κάποιο χρονικό ο ίδιος έκλεισε μια συμφωνία με το διάβολο. Το βιβλίο επανεκδόθηκε πολλές φορές μέχρι τον 18ο αιώνα.

Ο Φάουστ αποτέλεσε το έργο ζωής του Γκαίτε που άρχισε να το γράφει το 1773 σε ηλικία 25 περίπου ετών. Ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος του έργου το 1806 και καταπιάστηκε με το δεύτερο μέρος του τα χρόνια που ακολούθησαν για να το ολοκληρώσει το 1831, επτά μήνες πριν το θάνατό του.

Ταυτότητα της παράστασης:
Μετάφραση: Σπύρος Α. Ευαγγελάτος
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Ευαγγελάτου
Σύμβουλος δραματουργίας: Πλάτων Μαυρομούστακος
Σκηνικά: Εύα Μανιδάκη
Χορογραφία: Πατρίσια Απέργη
Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα
Μουσική σύνθεση: Γιώργος Πούλιος
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ
Κoμμώσεις: Talkin’heads
Βοηθός σκηνοθέτη: Καλλιόπη Παναγιωτίδου
Β’ βοηθός σκηνοθέτη: Βικτώρια Φώτα
Βοηθός σκηνογράφου: Μυρτώ Μεγαρίτου
Φωτογραφίες: Βάσια Αναγνωστοπούλου
Παραγωγή: Δημοτικό Θέατρο Πειραιά & «Λυκόφως» - Γιώργος Λυκιαρδόπουλος

Διανομή:
Φάουστ: Νίκος Κουρής
Μεφιστοφελής: Αργύρης Πανταζάρας
Μαργαρίτα: Νάνσυ Σιδέρη
Μάρθα: Δήμητρα Βλαγκοπούλου
Βάγκνερ: Ερρίκος Μηλιάρης
Λίζα: Καλλιόπη Παναγιωτίδου
Σπουδαστής, Μάγισσα: Αγησίλαος Μικελάτος
Βάλεντιν: Χρήστος Βασιλόπουλος
Συμμετέχουν επίσης 30 εθελοντές.

Παραστάσεις: Τρίτη 09/02, Τετάρτη 10/02 & Πέμπτη 11/02: 21:00
Τιμές εισιτηρίων: Α’ Ζώνη: 23€ | Β’ Ζώνη: 18€ | Γ’ Ζώνη: 15€
Φοιτητικό, ανέργων & ΑμεΑ: 12€
Διάρκεια παράστασης: 130 λεπτά

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση