Design Summer 2018 Wedding 2018 Look Of The Week
Διακόσμηση Σπιτιού

Ζώδια. Οι προβλέψεις του Φεβρουαρίου 2016!

 

ΖώδιαΟ μήνας που γιορτάζει ο έρωτας αλλά και ο δεύτερος μήνας της χρονιάς ανατέλλει με διαθέσεις κινητικές αλλά και σκέψεις που θα μας βοηθήσουν να αξιοποιήσουμε τα δεδομένα μας καλύτερα! Και αφού μιλάμε για έρωτα -ο πλανήτης της αγάπης- η Αφροδίτη είναι αυτή που θα μας κάνει μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου να βάζουμε όρια αλλά και να επιδιώκουμε την ανανέωση στις σχέσεις μας διαμέσου αυστηρών κριτηρίων. Στη συνέχεια με το πέρασμά της στον Υδροχόο βλέπουμε ότι... οι φιλικές σχέσεις και η αυξημένη μας κοινωνικότητα μας βοηθούν να κερδίσουμε και τον έρωτα. Η Νέα Σελήνη στις 8 Φεβρουαρίου στον Υδροχόο θα μας εντείνει τη δυνατότητα να σκεφτόμαστε πιο πολυδιάστατα και να αφήνουμε πίσω όλα αυτά που μας καθυστερούσαν. Η Πανσέληνος στις 22 Φεβρουαρίου μας ωθεί σε ενέργειες να ασχοληθούμε περισσότερο με την υγεία μας και την εξωτερική μας εμφάνιση αλλά και να μπούμε περισσότερο σε πρόγραμμα. Ο τομέας της εργασίας είναι αυτός που θα υποστεί αλλαγές που την ώρα που γίνονται δεν τις αντιλαμβανόμαστε απόλυτα αλλά αυτές έχουν ξεκινήσει να λειτουργούν!

Κριός
Έχετε πολλούς λόγους να βιάζεστε και αυτήν τη φορά για να κυνηγάτε κάτι ρεαλιστικό που είναι και εύκολο να το κατακτήσετε. Επαγγελματικά, βλέπετε ότι οι αλλαγές είναι επιβεβλημένες και τα ρίσκα για κάτι καινούργιο σχεδόν τα έχετε αποφασίσει! Οι φίλοι σας αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον είναι αυτό που θα σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα πιο πολυδιάστατα. Ευκαιρία και για καινούργιες γνωριμίες φέρνει η Νέα Σελήνη στις 8 του μήνα. Η Πανσέληνος στις 22 Φεβρουαρίου σας εντείνει τη φαντασία αλλά και σας κάνει πιο συμπονετικούς. Ερωτικά, ο μήνας σας θέλει πιο αυστηρούς, από τη μια με τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας να φέρνουν τα προβλήματα μπροστά σας, και από την άλλη κάποιοι άνθρωποι σας διεκδικούν με αξιώσεις!

Ταύρος
Ενώ είστε πιο συγκεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας και έτοιμοι να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με όσους χρειαστεί, δεν πρέπει να απογοητεύεστε κι απεναντίας να παίρνετε δύναμη όταν γίνεστε στόχος επίθεσης η οποία μπορεί να είναι και υπερβολική. Η μεθοδικότητά σας και η συγκέντρωσή σας είναι αυτή που θα σας βγάλει από τα όποια αδιέξοδα. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας ωθεί να ασχοληθείτε και με καινούργιες δραστηριότητες, στις οποίες θα έχετε και σημαντικούς υποστηρικτές. Η Πανσέληνος του μήνα σας κάνει πιο κοινωνικούς και δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε και να κάνετε λάθος αξιολόγηση σε νεοεισερχόμενους ανθρώπους στη ζωή σας. Τα ερωτικά σας έχουν τόσο καλό συγχρονισμό, που ακόμη και εσείς να μη θέλετε, τα γεγονότα σας ανοίγουν το δρόμο αλλά μαζί με αυτά και στους ενδιαφερόμενους που σας διεκδικούν έντονα!

Δίδυμοι
Σίγουρα είναι ένας καλύτερος μήνας αυτός για εσάς γιατί ναι μεν είστε κουρασμένοι αλλά τώρα ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε και με ποιόν τρόπο. Έχετε σωστούς στόχους αλλά αν τους καλοεξετάσετε θα δείτε ότι κάποιες διορθώσεις είναι απαραίτητες. Η Νέα Σελήνη στις 8 του μήνα είναι ιδανική και βοηθητική για να κάνετε σωστά βήματα προσέγγισης αλλά και για να αλλάξετε την καθημερινότητά σας η οποία μπορεί να γίνει λίγο πιο κουραστική. Η Πανσέληνος του μήνα στις 22, σας δείχνει ότι χρειάζεται να είστε πιο επίμονοι στα επαγγελματικά σας και να λαμβάνετε σωστά τα μηνύματα που σας έρχονται κάθε φορά. Αν λοξοδρομείτε θα καθυστερείτε… Ερωτικά, βλέπετε ότι μπορείτε να έχετε περισσότερη σταθερότητα, αλλά κι εσείς δεν πρέπει να προκαλείτε. Αν κάτι σας ενοχλεί, με το σωστό τρόπο να το εξηγήσετε. Και τότε έχετε και περισσότερες πιθανότητες να το λύσετε!

Καρκίνος
Οι βαθιές σας επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο και φωτίζονται έντονα αυτόν το μήνα και δεν μπορείτε να τις κρύψετε. Αυτό που είναι επίσης πιθανό είναι να αισθανθείτε ερωτικά για ένα φιλικό σας πρόσωπο που όμως θα είναι δύσκολο να μετακυλήσετε σε ερωτική σχέση χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα προσαρμογής. Μη θεωρείτε στα επαγγελματικά σας τίποτα εύκολο ακόμα και αν σας αρέσουν τα μεγάλα λόγια είτε να τα λέτε είτε να τα ακούτε… Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι ριζικές αλλαγές ακόμα και από αυτές που σας αναγκάσουν να χάσετε τη βολή σας. Ερωτικά, ενώ υπερέχετε θεωρητικά και έχετε και τη δύναμη και τη διάθεση να κάνετε περισσότερα πράγματα για να πάρετε και να δώσετε χαρά, θα δείτε ότι εξωτερικοί παράγοντες -χωρίς να αποκλείουμε και ανθρώπους της οικογένειάς σας- επεμβαίνουν και σας χαλάνε τα σχέδια!

Λέων
Ενώ είστε περισσότερο πρακτικοί στον τρόπο που σκέφτεστε είναι δύσκολο να περάσετε στην πρακτική εφαρμογή των σχεδίων σας με αποτέλεσμα να πιέζεστε στην καθημερινότητά σας και οι ανατροπές να σας αναγκάζουν να ασχολείστε με θέματα που δεν είναι καθόλου του γούστου σας… Ερωτικά, προσέξτε γιατί γίνεστε ιδιαίτερα καυστικοί και ίσως και άδικοι και θα μετανιώσετε για λόγια που είπατε, πάνω στο θυμό σας… Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να δώσετε στη σχέση σας πιο ξεκάθαρο προορισμό… Οι αδέσμευτοι θέλουν να μπουν σε σχέση κι επειδή θα έχουν αυτήν τη δυνατότητα, ας μην κοντράρονται με το καλημέρα… Δε χρειάζεται να έχετε το πάνω χέρι εμφανώς, μπορείτε να το διαχειριστείτε πιο διπλωματικά!

Παρθένος
Η ερωτική σας ζωή ενώ γίνεται πιο έντονη στις αρχές του μήνα μπορεί να σας βάλει σε σοβαρούς προβληματισμούς αν μπορείτε να διαχειριστείτε το εφήμερο και να το βάλετε σε πολύ στενά καλούπια. Έτσι λοιπόν, είναι αναγκαστικό να αφήσετε μία ιστορία ερωτική στην άκρη και να δείτε πως θα την αντικαταστήσετε με καινούργια. Αυτό στη θεωρία ακούγεται εύκολο, αλλά στην πράξη είναι δύσκολο. Πάντως, αν αυτόν το μήνα δεν είστε πολύ συγκεντρωμένοι στις σχέσεις σας, τον επόμενο θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες… Επαγγελματικά, η μεθοδικότητά σας και ο προγραμματισμός σας είναι αυτά που θα σας φέρουν πιο εύκολα κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι βέβαια αρκετά κουραστικό, όμως αυτό για εσάς είναι αμελητέο, σ’ αυτήν τη φάση που βρίσκεστε!
 
Ζυγός
Περισσότερη χαρά, περισσότερη διασκέδαση και περισσότερη δημιουργία έχει για εσάς αυτός ο μήνας, ιδιαίτερα από τις 8 του μήνα και μετά που σκοπό έχει να σας βάλει σε άλλα μονοπάτια και να δείτε κι άλλες πτυχές της ζωής σας με διαφορετικό τρόπο. Αυτό που σας αγχώνει είναι τα κεκτημένα σας, γιατί αυτά δε θέλετε να τα χάσετε. Θα υπάρξει μία εσωτερική πάλη για το αν θα γίνουν αποδεκτές οι καινούργιες σας ιδέες και μάλιστα με τι κόστος. Ερωτικά πάντως, είστε πιο ανάλαφροι και πιο χαλαροί και μάλιστα και πιο ανεξάρτητοι. Όπως αντιλαμβάνεστε αυτό δεν μπορεί να εκληφθεί θετικά από την άλλη πλευρά που θέλει να σας ελέγχει περισσότερο. Προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σας αυτόν το μήνα, γιατί είστε αρκετά σπάταλοι και μάλιστα για πράγματα που δεν τα έχετε ανάγκη…

Σκορπιός
Οικογενειακά θέματα έχει ο μήνας και απαιτεί από εσάς σημαντική ενασχόληση με αυτά, αφού οι συνθήκες έχουν αλλάξει και εσείς δεν έχετε φροντίσει να εναρμονιστείτε με αυτά… Ερωτικά πάντως, προς τα τέλη του μήνα θα ενθουσιαστείτε με κάτι περισσότερο απ’ όσο αξίζει… Μην εξιδανικεύετε ανθρώπους που δεν το έχουν κερδίσει… Αν σκέφτεστε να κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι σας ή ακόμα και μετακόμιση, είναι η κατάλληλη περίοδος από 8 του μήνα και μετά να το κάνετε με μεγάλη άνεση και να βρείτε πιο πρακτικές λύσεις… Επικοινωνιακά, δώστε προσοχή στην αρχή του μήνα, αφού γίνεστε ευκολόπιστοι και δε μετράτε σωστά τις συνέπειες! Επαγγελματικά, είστε διατεθειμένοι να κάνετε υποχωρήσεις αλλά όχι μονόπλευρες… Καλό είναι να κάνετε γραπτές συμφωνίες ή όσο μπορείτε να κατοχυρώσετε τα λεγόμενα…

Τοξότης
Ο μήνας αυτός για εσάς είναι πιο επικοινωνιακός και αν εσείς καταφέρετε να είστε και πιο διαλλακτικοί και ευέλικτοι τόσο το καλύτερο για εσάς! Προσοχή χρειάζεται στις αρχές και περίπου μέχρι τις 10 του μήνα, γιατί έχετε την τάση να απαντάτε με στόμφο ή να γίνεστε απότομοι, πράγμα που ενώ προς το παρόν σας δίνει ικανοποίηση, στο τέλος ανακαλύπτετε πως δε σας συμφέρει καθόλου. Ευτυχώς έχετε την προνοητικότητα αλλά και γρήγορες εναλλακτικές λύσεις. Ερωτικά, καλό είναι να προσέχετε αν συνδέεστε ερωτικά με ένα πρόσωπο που όμως δε θέλετε να αποκαλυφθεί… Κατά τ’ άλλα, αν θέλετε να ανεβάσετε τους τόνους στα ερωτικά σας, να είστε έτοιμοι να δεχτείτε αντιρρήσεις και τότε μία υπόθεση δε θα μπορείτε να τη διαχειριστείτε ψύχραιμα!

Αιγόκερως
Αποφασιστικός για εσάς αυτός ο μήνας και σίγουρα στις αποφάσεις σας παίζουν καθοριστικό ρόλο οι κοινωνικές προεκτάσεις που θέλετε να δώσετε στις υποθέσεις που σας απασχολούν. Φίλοι πάντως επεμβαίνουν δυναμικά και σας δίνουν λύσεις ενώ αν τους δώσετε κι όλα τα δεδομένα θα σας κατευθύνουν και σωστά. Ερωτικά, μην επαναπαύεστε στις κινήσεις που μπορούν να κάνουν οι άλλοι για εσάς. Από εσάς εξαρτώνται πολλά περισσότερα από όσα εξ’ αρχής νομίζατε! Αν θέλετε να κάνετε κάποιες κινήσεις και να μπείτε σε σχέση θα το καταλάβετε απ’ αυτά που νιώθετε και θα δεχτείτε να θυσιάσετε μέρος της ελευθερίας σας… Αν θέλετε να το κρατήσετε σε πιο χαλαρό επίπεδο, θα δείτε ότι τελικά δεν το θέλετε… Επαγγελματικά, συμφωνίες που δε σας αποδίδουν αυτά που θέλετε είναι εύκολο να τις τινάξετε στον αέρα, καθώς υπάρχουν άλλες που σας περιμένουν πολύ πιο προσοδοφόρες οικονομικά!

Υδροχόος
Είστε οι πρωταγωνιστές του μήνα! Αρχικά γιατί η Νέα Σελήνη στις 8 του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, και κατά δεύτερον γιατί σας έρχεται ο Ερμής και η Αφροδίτη για να σας κάνουν και ερωτικούς αλλά και να σας βοηθήσουν να κάνετε καλύτερες οικονομικές διαπραγματεύσεις, τουλάχιστον με λογικούς όρους για εσάς. Σας αυξάνεται και η ερωτική διάθεση και αν είχατε παραμελήσει μία γνωριμία που έγινε κοντά στις αρχές της χρονιάς ή δεν την εξελίξατε όπως θα θέλατε τώρα, έχετε όλη την ευκαιρία να ανακτήσετε το χαμένο χρόνο. Είστε πολύ πιο σίγουροι στο τι θέλετε και πώς να το αποκτήσετε. Επαγγελματικά, μην περιμένετε να έρθει κάτι από μόνο του και μη θεωρείτε τα μισόλογα ως ολοκληρωμένες απαντήσεις. Αν χρειαστεί κάντε συμπληρωματικές κινήσεις και δώστε και περισσότερη σημασία στα σημεία που υπερέχετε. Και καλή σας επιτυχία!

Ιχθείς
Μήνας ανασκόπησης αυτός για εσάς που γίνεστε από τη μία πιο απόμακροι και από την άλλη πιο αλληλέγγυοι. Είστε όμως και αναποφάσιστοι για κάτι που δε θα έπρεπε. Ευκαιρία όμως να βάλετε καινούργιες δραστηριότητες στη ζωή σας και να ασχοληθείτε με την εξάσκηση του πνεύματος. Άλλωστε η Πανσέληνος στις 22 του μήνα θα σας δώσει και τις απαντήσεις και τις λύσεις για να ολοκληρώσετε έναν κύκλο πραγμάτων και μάλιστα με τη δική σας παρότρυνση. Επαγγελματικά, να εξετάζετε προσεκτικά τις ευκαιρίες και μην τις προσπερνάτε. Τα ερωτικά σας είναι σαφώς πιο συγκεκριμένα αλλά εσείς αν δεν το δείτε θα δημιουργήσετε ασάφειες που θα είναι προϊόν της δικής σας τάσης να εξουσιάζετε καταστάσεις με έντονο τρόπο… Αυτό είναι και το αγκάθι του μήνα, αλλά αν εσείς κατορθώσετε να δείτε αυτό που πραγματικά είναι  χωρίς να κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, τότε είναι πιο εύκολο να ζήσετε στο τώρα ευχάριστες στιγμές!

Πηγή: astrologos.gr

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση