Ασπρόμαυρο make up μεταμορφώνει ανθρώπινα πρόσωπα

 

HumiformsΚαθώς η τεχνολογία προχωρά, πολλοί καλλιτέχνες χρησιμοποιούν ψηφιακά εργαλεία για να δημιουργήσουν απίστευτες οπτικές ψευδαισθήσεις στην τέχνη. Παρ’όλα αυτά, άλλοι καλλιτέχνες προτιμούν να έχουν μια πιο χειροποίητη προσέγγιση, πιάνοντας τα μολύβια και τα πινέλα για να δημιουργήσουν απίστευτες τεχνικές.

Πηγαίνοντας τη σουρεαλιστική τέχνη ένα βήμα πιο μακριά, ένα ζευγάρι από τη Μόσχα ο Alexander Khokhlov και η Veronika Ershova χρησιμοποιούν το ανθρώπινο πρόσωπο σαν καμβά στη πιο πρόσφατη body art σειρά τους, Humiforms.

Δημιουργούν πορτραίτα χρησιμοποιώντας ασπρόμαυρο make up, κάθε πορτραίτο μεταμορφώνει το μοντέλο σε ένα οικείο αντικείμενο ή σύμβολο. Για να δημιουργηθεί ένα πορτραίτο χρειάζονται από 2 με 6 ώρες και κάποιες από τις εικόνες χρειάζονται ποικίλα αξεσουάρ για να ολοκληρωθεί η ψευδαίσθηση. «Εσωτερικές αντιφάσεις και αρμονία, πάθος για ενθουσιασμό και υπερβολικό συντηρητισμό, δίψα για ελευθερία και επιλεκτική προσοχή - αυτά είναι μερικά από τα θέματα που εμφανίζονται στη σειρά Humiforms», εξηγούν ο Khokhlov και η Ershova.

Humiforms 1

Humiforms 2

Humiforms 3

Humiforms 4

Humiforms 5

Humiforms 6

Humiforms 7

Humiforms 8

Editor: Λία Τσιούκα

 

 

 

 

Κάντε μας like στο Facebook και στο Instagram για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση