Γυμναστήριο στο σπίτι | Design & πρακτικότητα

 

Home gymΉταν αυτό το δωμάτιο του σπιτιού, το οποίο δεν είχε κανέναν ουσιαστικό σκοπό και μετατράπηκε στο δικό σου προσωπικό γυμναστήριο. Παρά την «ψυχρότητα» των οργάνων, ως στοιχεία διακόσμησης, μπορείς να του δώσεις έναν «ζεστό» αλλά και πρακτικό χαρακτήρα! Πώς;

 

 

 

 

 

 

 

Με κομψά καθίσματα
Όλα τα γυμναστήρια περιέχουν καθίσματα, τα οποία λειτουργούν ως χώρος αναμονής. Ανάμεσα στις καρέκλες κάθεται ένα τραπέζι από ξύλο, στο οποίο μπορεί να «αράξει» για λίγο η παρέα σου.

Home gym 1

 

Μετά μουσικής (ή τηλεόρασης)
Ένα ασύρματο ηχείο που αναπαράγει μουσική απευθείας από ένα smartphone ή tablet και φέρνει κοντά τις αγαπημένες σου μουσικές όσο γυμνάζεσαι, είναι απαραίτητος σύντροφος!

Home gym 2

 

«Φτιάξε» μία θέα για να απολαμβάνεις
Μεγάλα παράθυρα σου επιτρέπουν να απολαμβάνεις τη θέα στην αυλή σου όσο αθλείσαι, δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι αλλάζεις παραστάσεις. Μια τηλεόραση επίσης μπορεί να κάνει το χώρο πιο φιλόξενο, αλλά να σε κάνει να ξεχαστείς από το μόχθο της γυμναστικής.

Home gym 3

 

Μεγάλοι καθρέφτες
Εκτός από το ότι δίνουν την ψευδαίσθηση ότι διπλασιάζουν το μικρό σου χώρο, εκτός από το ντεκόρ που προσδίδουν, αποτελούν και απαραίτητο εργαλείο σου. Σε πολλές ασκήσεις βοηθάει να βλέπεις τον εαυτό σου και βλέπεις και την πρόοδό σου!

Home gym 4

 

Προστατευτικό δάπεδο
Ένα δάπεδο φελλού σε γήινες αποχρώσεις μειώνει τον ήχο και προσφέρει μία ανθεκτική, άνετη και μαξιλαροειδή επιφάνεια για άσκηση. Σου δίνει την αίσθηση ότι δεν είσαι σπίτι σου ενώ αλλάζει και ολόκληρο το ύφος του δωματίου!

Home gym 5

 

 

 

 

 Κάντε μας like στο Facebook και στο Instagram για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση