Συνταγές & Γεύσεις

FOOD SENSES: Πράσινη σαλάτα με κοτόπουλο και dressing από τυρί κρέμα

Πράσινη σαλάτα με κοτόπουλο και dressing από τυρί κρέμα 1

Από τον Κώστα Παπατέγο Κώστας Παπατέγος

Μια δροσερή πράσινη σαλάτα με κοτόπουλο, dressing από τυρί κρέμα και πράσινο μήλο...

Περισσότερα...

Τροφές -εκτός από κρέας- που είναι πλούσιες σε πρωτεΐνη

Τροφές που είναι πλούσιες σε πρωτεΐνηΓια να λειτουργήσει σωστά ο οργανισμός χρειάζεται να λαμβάνει καθημερινά κάποια θρεπτικά συστατικά, ανάμεσά τους και η πρωτεΐνη. Και μπορεί η πρώτη πηγή πρωτεϊνών που μας έρχεται στο μυαλό να είναι το κρέας, υπάρχουν όμως και άλλες πρωτεϊνούχες τροφές που μπορείς να επιλέξεις εναλλακτικά.

Συγκεντρώσαμε 5 βασικές τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη, που μπορείς να βάζεις στο καλάθι σου κάθε φορά που πας super market.

Περισσότερα...

5 τροφές που κρύβουν απίστευτη ποσότητα ζάχαρης

SugarΈνα από τα καλύτερα πράγματα πράγματα που μπορείς να κάνεις για τη γραμμή και την υγεία σου είναι να κόψεις τη ζάχαρη. Αυτό δεν σημαίνει όμως μόνο τα παστάκια, τα κρουασάν βουτύρου και τα κέικ σοκολάτας. Η ζάχαρη κρύβεται στα πιο απίστευτα μέρη, σε φαγητά που δεν το περιμένεις!

Περισσότερα...

FOOD SENSES: Ριγκατόνι Αματριτσιάνα

Ριγκατόνι Αματριτσιάνα

Από τον Κώστα Παπατέγο Κώστας Παπατέγος

Μία εύκολη συνταγή για πεντανόστιμη μακαρονάδα!

Περισσότερα...

FOOD SENSES: Καρπάτσιο μοσχάρι

Καρπάτσιο μοσχάρι

Από τον Κώστα Παπατέγο Κώστας Παπατέγος

Το καρπάτσιο μοσχάρι είναι πολύ λεπτές φέτες από bon fillet μαριναρισμένο με lime και χοντρό αλάτι.

Περισσότερα...

FOOD SENSES: Κοτόπουλο Teriyaki

Κοτόπουλο Teriyaki

Από τον Κώστα Παπατέγο Κώστας Παπατέγος

Teriyaki είναι μία τεχνική μαγειρέματος, η οποία χρησιμοποιείται στην Ιαπωνική κουζίνα για ψητά κρεατικά ή ψαρικά, βουτηγμένα σε γλυκιά μαρινάδα σόγιας.

Σήμερα λοιπόν θα φτιάξουμε κοτόπουλο με σάλτσα Teriyaki και διάφορα λαχανικά, μία νόστιμη και εύκολη συνταγή…

Περισσότερα...

FOOD SENSES: Σούπα μανιταριών βελουτέ με καπνιστό ψαρονέφρι

Σούπα μανιταριών βελουτέ με καπνιστό ψαρονέφρι

Από τον Κώστα Παπατέγο Κώστας Παπατέγος

Μία πολύ όμορφη σούπα με μανιτάρια βελούδινη, εύκολη και πεντανόστιμη…

Περισσότερα...

FOOD SENSES: Ταλιάτα με μανιτάρια Portobello

Ταλιάτα με μανιτάρια Portobello

Από τον Κώστα Παπατέγο Κώστας Παπατέγος

Σήμερα σας προτείνω ένα νόστιμο γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνες...

Περισσότερα...

FOOD SENSES: Ταλιατέλες με κοτόπουλο και Pesto Genovese (ή πέστο βασιλικού)

Ταλιατέλες με κοτόπουλο και Pesto Genovese

Από τον Κώστα Παπατέγο Κώστας Παπατέγος

Το πέστο είναι μία κλασική σάλτσα για ζυμαρικά της ιταλικής κουζίνας η οποία φτιάχνεται σε διάφορες περιοχές της Ιταλίας, αλλά το πιο γνωστό μας έρχεται από τη Βόρεια Ιταλία και συγκεκριμένα από τη Γένοβα. Ονομάζεται πέστο αλά Τζενοβέζε (Pesto Genovese) και αποτελείται από...

Περισσότερα...

FOOD SENSES: Καρμπονάρα

Καρμπονάρα

Από τον Κώστα Παπατέγο Κώστας Παπατέγος

Σήμερα θα σας προτείνω ένα υπέροχο και εύκολο πιάτο που θα αγαπήσουν μεγάλοι αλλά και μικροί, λάτρεις των ζυμαρικών.

Μία αυθεντική ιταλική συνταγή για καρμπονάρα με αυγά, εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη!

Ελπίζω να τη λατρέψετε όπως και εγώ…

Περισσότερα...

Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας

EtruscoΗ διοργάνωση ορόσημο για την εγχώρια γαστρονομία, στη λαμπερή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Ball Room του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία», ανέδειξε τα κορυφαία εστιατόρια στην Ελλάδα με το «Etrusco» να βρίσκεται για έκτη συνεχή χρονιά στην πρώτη θέση, αποσπώντας ακόμα καλύτερη βαθμολογία από πέρυσι.

Περισσότερα...

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση